Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Tache Ionescu nr. 29
Tel.021-212 51 58

Cofetaria Casablanca

2

Cofetaria Casablanca

Cofetaria Casablanca 

2 comentarii

  1. Nu recomand acest loc. Am fost acolo de doua ori. Prima oara mi s-a parut ok, exceptand obisnuita servire lenta a chelneritelor.

    Zilele trecute (13.05.2008), in timp ce stateam la masa cu o prietena, in curtea acestei locatii, a venit la noi o aurolaca, cerandu-ne din prajitura. Am rugat-o sa plece, dar insista si pana la urma a bagat mana in farfuria mea si a luat din prajitura. Toate acestea se petreceau sub ochii chelneritelor, care stateau intr-un colt si se uitau. Ulterior a iesit si patronul in curte, apoi pe strada, spunandu-le unor alti aurolaci care erau la ceva distanta spune-i sa nu o mai prind pe aici, altfel chem iar politia. Mie nu mi s-au cerut nici un fel de scuze pentru incidentul petrecut in cadrul acestei locatii si nici nu mi-a fost inlocuita comanda. La sfarsit cand am cerut nota, respectiva prajitura era trecuta pe bon, iar in momentul in care am avut nemultumiri, chelnerita m-a invitat sa vorbesc cu patronul, caci nu este problema mea, nici eu nu o sa o platesc din buzunar. Patronul m-a uimit prin tupeul, aroganta, dispretul si lipsa de profesionalism pe care le-a manifestat fata de mine si prietena mea, clienti ai localului sau. Pe langa faptul ca se facea ca nu stie nimic despre incident (si doar eram la masa cand a iesit sa vada ce s-a intamplat), atat el cat si chelneritele (erau de fata) s-au purtat extrem de nepoliticos, cu toate ca eu eram cat se poate de calma si discutam politicos. Am plecat de acolo extrem de enervata si intriganta de atitudinea acestui om, care in loc sa isi atraga clienti, profita de faptul ca locatia este in centru si deci oamenii oricum vin si in caz de asemenea incidente neplacute ii trateaza intr-un mod dispretuitor si nepoliticos.

    NU recomand aceasta cofetarie, care pe langa lipsa de profesionalism a angajatilor, beneficiaza si de un mare grad de insecuritate (daca acea aurolaca mi-ar fi furat poseta de pe scaunul alaturat sau .. asa cum se plangea chelnerita ca ii este frica, m-ar fi atacat chiar ?!?)

  2. Nu as recomanda nimanui aceasta cofetarie!!! Noi ne-am facut tortul de nunta la ei (nu pentru ca i-am fi ales, ci pentru ca restaurantul la care a avut loc nunta are contract cu ei) si a fost o mare dezamagire!!!! Nu semana deloc cu ceea ce ne-au aratat in poze! Plus ca au facut un tort minuscul pe care l-au prezentat invitatilor si inca multe altele (nestilizate banuiesc) care au ramas in bucatarie. Mai mult, cand am mers la degustare ne-au dat prajituri din congelator (efectiv ne-a zis patronul sa mai stam 5 minute sa pice gheta de pe ele) si, vazandu-ne uimiti, ne-au spus ca asa e normal, asa tin toate cofetariile prajiturile la congelator zile intregi pana le vand. Concluzia: Nu se merita deloc!

Leave A Reply