Restaurante Bucuresti

Adresa: Address : Str. Poenaru Bordea 2
Tel : 336 15 92 Fax: 337 28 38
Email :eurocasabucur@eurosuites.ro
Website : www.eurosuites.ro
Open daily :10:00-23:00
except:
Friday: 10:00-23:00

Restaurant CASA BUCUR

16

Restaurant CASA BUCUR – restaurant cu specific international si romanesc, amenajat dragut, ospatari amabili si mancare buna.

Restaurant CASA BUCUR

Restaurant cu specific international si romanesc, amenajat dragut, ospatari amabili si mancare buna. Un local generos cu terasa foarte mare, excelent pentru petrecerile de amploare. 

Restaurant Casa Bucur se numeste acum "Hanu’ Berarilor Interbelic", al carui review il puteti citi pe Goingout.ro.

16 comentarii

 1. Nistor Ana-Maria on

  Buna ziua

  as dori sa stiu daca mai aveti libera vreo sambata in septembrie sau octombrie pentru nunti. Si, de principiu, cat e meniul.

 2. Salut!
  Am nunta in octombrie si as vrea sa stiu daca se pot organiza la dvs mese festive?
  Cat este meniul?
  Multumesc

  O zi buna

 3. briceag adrian on

  buna ziua as dori sa stiu daca aveti vreo sambata libera in intervalul 1iulie-31oct-2007,pentru organizarea nuntii,as dori daca se poate si pretul meniului cu aproximatie ,cu respect.

 4. Caraivan Titi on

  Va rog daca este posibil s-mi faceti un scurt istoric despre restaurantul dv. , meniul si specificul si as mai vrea o bibliografie.
  Va multumesc cu stima T.C.

 5. Buna ziua! as dorii sa stiu dak sunteti disponibili pe 28 iulie 2007 pt o nunta de cca 150prs. Dak se poate sa-mi dati si un pret cu aproximatie. multumesc anticipat

 6. Letitia Toma on

  Ma numesc Letitia Toma si as dori sa fac o revervare pentru perioada 26-31 mai.
  As dori sa precizez, de asemenea, ca pentru 26-28 mai am nevoie de o camera dubla, fiindca voi fi insotita de sotul meu, si din 28 pana in 31 mai de o camera single.
  Astept o confirmare a disponibilitatii in perioada respectiva.
  Acestea sunt datele mele de contact:
  Toma Letitia
  tel: 0039-3331572672
  e-mail: letitiatoma@yahoo.com
  Va multumesc anticipat.

  Cu stima,
  Letitia Toma.

 7. Imi puteti spune ce capacitate are restaurantul? As dori sa-mi organizez nunta anul viitor in vara.
  Multumesc.

 8. serviciile sunt proaste,mancarea nu este buna.am mancat o data 1 ciorba de burta ,iar peste vreo ora mi-a aparut niste pete pe piele.nu cred ca o sa mai calc vreo data in acel local carciuma

 9. Buna ziua,
  As vrea cateva informatii in vederea organizarii unei nunti in luna Septembrie sau Octombrie ,daca mai este ceva disponibil si de cate persoane este salonul.
  Va multumesc!

 10. NU RECOMAND!
  nu recomand acest restaurant, in afara faptului ca este scump pentru ceea ce ofera dansi, mancarea a fost ingrozitoare(carnea si cartofii taranesti erau de cel putin 3 zile,tare si fara gust) ,ospatarul cu prune in gura, atmosfera rece. ceea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata. Am avut o seara de c****t.

 11. marin florenta on

  buna ziua am auzit ca se fac angajari si asi dori sa fac parte din echipa eu am 36 de ani am calificare si experienta pentru postul de ospatarita daca aveti nevoie va rog sa ma sunati la 0763760840 va multumesc

 12. DECI AM FOST LA EI PT INTERVIU SI MI A SPUS CA TREBUIE SA MUNCESC DE PROBA 3 ZILE PE DEGEABA ADICA NU PRIMEAM NICI UN BANUT .sint patita! Pai toata saptamana tot or sa vina persoane la interviu Acelasi lucru le a spus si pers diniantea mea.DECI SCAVIE IN ROMANIA! Eu sint patita am lucrat si cate 3 saptamani pe degeaba .ATENTIE! NU MAI ACCEPTATI AS MUNCITI GRATIS ADICA DE PROBA SI FAR BANI!

Leave A Reply