Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. C-tin Sandu Aldea, nr. 75
Tel: 021 - 319.24.39;
0744.518.200
elbacha.ro@gmail.com
www.elbacha.ro

Restaurant Coin Vert

16

Libanez ca specific, restaurantul Coin Vert face parte din esalonul secund El Bacha Investments (atentie, doar ca ambient). Amplasarea geografica l-ar fi facut demn de-o soarta decorativ mai buna, dar conditia de constructie de dimensiuni reduse (50 locuri), deloc fatoasa, il pune pe un loc nemeritat. Mobilierul e simplu, decoratiile sunt aproape inexistente, dar e curat si ingrijit, iar punctul forte consta in capacitatea bucatarului de a inventa, pe loc, diferite preparate.

Restaurant Coin Vert

Mancarea este punctul forte la Restaurant Coin Vert: humus beirut excelent si un fateh cu muguri de pin de exceptie. Salatele sunt bune, kasta buna si ea, in nota obisnuita.

 

Servirea a fost foarte buna, amabila si rapida (ce-i drept, restaurantul era gol, fiind la orele amiezii). 
Preturile sunt medii, puteau fi un pic mai mici, dupa parerea mea. Probabil apropierea de Arcul de triumf le-a mai umflat.
Il recomand, ca restaurant libanez, celor care doresc o mancare buna si-o servire pe masura. Nu e alegerea potrivita pentru o cina romantica.

16 comentarii

  1. este foarte buna mancarea si am inteles ca mai aveti unul deschis undeva in Herastrau dar nu am retinut numele si as vrea sa aflu. Va multumesc.

  2. Super mancarea, super specialitati. Ar trebui sa lucreze la aerisire si totul s-ar transforma intr-un rastaurant de clasa superioara.

  3. mancarea este nemaipomenit de gustoasa spun asta,dupa ce am incercat tot ce inseamna restaurant libanez,prietenul fiind de origine.roje-cel ce detine localul,si prepara mancarea este de neintrecut.il puteti gasi si la el bacha din herastrau pe roje,depinde unde e solicitat mai des.dar ca o gurmanda ce sunt,va recomand 100% coin vert.e cel mai bun

  4. El Bacha Phoenicia – Bdul Alex Serbanescu 87 (zona baneasa)
    El Bacha Herastrau – Inchis DEFINITIV
    El Bacha Marriot – Calea 13 sept hotel mariiot
    Coin Vert – Sandu aldea 87

    Seful de la aceste 3 restaurante este roje
    Roje este de origine libaneza iar in liban a castigat titlul de cel mai bun bucatar la categoria 1

  5. e varza e jegos ca l arabi am gasit fire de par in mancare ospatari si picoli de o nesimtire groaznica

  6. Am fost pina cum de 6-7 ori acolo. Mincarea este excelenta. Restaurantul nu e un lux, dar nici vorba de mizerie. Pralea, esti de la concurenta?

  7. Coin vert este un restaurant foarte bun. Mancarea este bine facuta… Nu este de lux..Dar au preturi accesibile… Chiar merita

  8. Foarte buna mancarea, insa servirea lasa de dorit. Am mers un grup de 5 pers si era foarte clar ca nu suntem libanezi sau alta natie de arabi, ne asteptam sa ne explice cat de cat despre ce au in meniu, insa din partea ospatarului (un tip cu burta cam la 40-45 de ani) nu am primit decat o atitudine demna de a te ridica de la masa si a pleca din restaurant. Poate bucatarii sunt buni, dar cei care iau direct contact cu clientii… mai bine stau acasa. Nu cred ca voi mai merge acolo!

  9. Tatucu Ana-Maria on

    Restaurantul este foarte bun, mancarea este extraordinara, se poate comanda si sa te duci sa iti iei si pentru acasa. Calitatea este mereu aceeasi, ceea ce este rar, ca de obicei la toate restaurantele calitatea variaza de la saptamana la alta in functie de calitatea ingredientelor si de bucatar. Noi am facut si nunta acolo si a fost super ok. Inca ceva, mancarea e sanatoasa, daca tii o cura speciala, acolo chiar gasesti ce sa mananci.

  10. Portiile de mancare sunt foarte mici! Am plecat aproape la fel de flamand cum am venit. In rest mancarea a fost foarte buna si servirea OK.

  11. TEAPA. TEAPA. TEAPA. La asta se rezuma experienta mea la restaurantul Coin Vert de pe Sandu Aldea. O bomba in care nu recomand nimanui sa se duca. Localul cuprinde vreo 7 mese, e plin de ciuhapi care zbiara unul la altul si, daca mai ai ghinionul sa fie si 2 copii mici in incinta, ai pus-o! Desi nu era muzica, trebuia sa tipam unii la altii peste masa ca sa ne auzim. Caldura mare, doua aparate de aer conditionat care nu functionau, fum sa-l tai cu cutitul. La toate astea, solutia lor era o usa deschisa si atat: cea de la intrare. Dupa tejgheaua barului, o ametita spala vasele. Da, ati citit bine: SPALA VASELE! Farfurii, tacamuri, pahare, tot, tot, tot. Probabil in spate e bucataria prea mica si nu avea loc o chiuveta (nici nu vreau sa-mi inchipui). Chelnerii pun paharele curate, cu gura in jos, direct pe polita din faianta verde a semineului (igiena indoielnica). Preparatele… ce sa mai zic?… Daca e sa compar cu Piccolo Mondo, as zice ca nu exista termen de comparatie! La nume or fi la fel, dar la gust… Portiile sunt mici, iar preturile mari. In 4 persoane, ne-au usurat de peste 3 milioane (300 RON) si am plecat aproape flamanzi de acolo. Totul se aduce in farfurii si castronele mici de tot. Culmea culmilor a fost cand am cerut lipie libaneza. Ospatarita aproape ca s-a rastit la noi: Nu, noi n-avem asa ceva! N-am avut niciodata, pentru ca nu avem cuptor pe vatra! (Din felul in care ne-a raspuns, inteleg ca sunt multi care cer celebra paine…) In locul painii coapte acolo, ni s-au adus felii prajite din lipii libaneze ordinare (de-alea de la super market), coapte sau mai bine zis arse. Pe la alte mese se aduceau aceleasi felii incalzite la microunde si puse in punga de plastic!!!! Dumnezeule! La desert, singurul fel cu specific era cataif. Dar nu de-ala turcesc! s-a rastit iar chelnerita la noi. Ma rog, doamnele au vrut sa incerce… Cataiful consta in doua gogosele mici, una cu branza dulce, alta cu nuci. Aia cu nuci avea gustul exact ca un mucenic de-ala moldovenesc. Cafeaua cu hell a fost buna, dar cescuta (gen expresso) era plina pe jumatate. Nota de plata era scrisa de mana, asa cum n-am mai vazut demult, chestie care ni s-a parut dubioasa si care ne-a facut sa o verificam cu mai mare atentie decat de obicei. Pe scurt: peste 300 RON cu numai 2 sticle de vin baute, iar noi aproape nemancati… Si-aici nu pot sa nu-mi aduc iar aminte de Piccolo Mondo, unde am comandat cam tot aceleasi feluri si de aduse in farfurii si castroane pentru copiiunde am plecat satui, mancarea a fost delicioasa, iar lipia pe vatra – un vis!
    Pe scurt: OCOLITI BOMBA ASTA ORDINARA!

  12. Bogdan Matei – ori esti de la concurenta ori esti un parlit cu pretentii de cunoscator, care iese la restaurant o data pe an si vrea sa manance cu 100 de RON tot restaurantul.Am vazut ca ai pus acelasi comentariu pe toate siteurile posibile.Cat ti-a iesit la faza asta?O portie mare de hummus de la Picollo Mondo?Daca erai un cunoscator in ale bucatariei libaneze ai fi stiut ca niciodata portiile nu vor fi mari,intrucat vin mai multe feluri la antreu (mezza)…dar tu probabil esti obisnuit cu salatele de la Spring Time, unde pui si pe tava ca sa incapa cat mai mult.

  13. dragan gabriela on

    in 25.10.2010 am fost dati afara 4 pers din care o gravida in 5 luni motivul chelnerului-nu-si poate lua salariul din 4 cafele comandate a fost oribil sa te ridice de la masa cu o nesimtire crasa mizerabila locatie am contactat protectia consumatorului motivul refuzului de a comanda mancare personalul din bucatarie care nu prezenta garantie din punct de vedere sanitar mare atentie..

  14. pe data de 27 x 2010 amam intrat in acest restaurant misterios impreuna cu sotia mea si cu o buna prietena de familie pentru a servi ceva din meniul restaurantului.Am intrat in restaurant si ne-a intampinat un domn ciudat, spunandu-ne ca el este barmanul si ne-a spus ca sa asteptam cateva secunde pentru a se schimba pentru a ne servi la masa.
    Dupa aproximativ un minut apare acel domn si ne-a adus meniurile.Am hotarat impreuna cu sotia si cu prietena noastra sa servim cate o cafea.Cand a venit asa zisul barman si i-am spus ca vrem o cafea ,s-a inegrit la fata si ne-a spus ca ne pofteste afara fiindca el nu poate servi doar o cafea ,fiindca el trebie sa-si ia salariul.Cand am solicitat sa ne prezinte nr. de telefon al patronului ,barmanul a ezitat si a inceput sa fie recalcitrant.AAAAAAATTTTEEEENTTTTIIIIEEEE oameni buni nu mergeti la restaurantul COIN VERT fiindca daca nu sereviti decat o cafea riscati sa va agreseze barmanul DOMNULE PATRON luati atituddine.Pacat de investitia dumneavoastra

  15. Un restaurant de evitat.Ospatarii sunt niste hoti.Restul e cancan….
    Tot ce a scis BOGADAN MATEI este adevarat
    SA AVETI BANI LA VOI

Leave A Reply