Restaurante Bucuresti

Restaurant Four Seasons

17

Restaurantul libanez Four Seasons a fost premiat drept cel mai bun restaurant libanez din Bucuresti, in anul 2010. S-a deschis al doilea Four Seasons in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor nr 177.
Telefon (+40)-722-216 666.

Restaurant Four Seasons

Ca libanez get-beget, Alain si-a imaginat un restaurant ce intruchipeaza Libanul pe care el il cunoaste: unul oriental, modern si sofisticat.

UPDATE: S-a deschis al doilea Four Seasons in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor nr 177.
Telefon (+40)-722-216 666.

 

 

Pentru a simboliza personalitatea Libanului, Alain a uzat de talentul sau de designer si a creat in restaurantul libanez Four Seasons o atmosfera Beirut-style contemporana.La bucatarie a selectionat cea mai buna echipa de bucatari care prepara cu suflet, sub indrumarea sa atenta, retetele clasice libaneze, dar si propriile retete originale.

Restaurantul Four Seasons are doua saloane si o terasa acoperita. Bucataria libaneza este recunoscuta pentru prospetimea sa si pentru beneficiile aduse organismului. Ea are un trecut cultural unic, ce a facut-o cea mai populara dintre toate bucatariile Orientului Mijlociu.

9.8 Excelent
  • AMBIANTA 9.5
  • MANCARE 10
  • SERVIRE 10
  • User Ratings (2 Votes) 9.8

17 comentarii

  1. 25iunie 2006 .Mancarea este buna, (dar parca se manaca mai bine la Marriott La bacha )..Servirea de nota 8…si intradevar parca este cam mult fum de tigara.Cel mai rau arata la exterior …si nici zona nu este prea primitoare …oricum merita incercat

  2. Zona este urata,nu exista locuri de parcare.Localul este cam afara nici vopsit gardu da inauntru sigur leopardu.Este mic,stai chinuit la masa.Mancarea nu este deosebita{meniu mare dar degeaba,nimic special},serviciul este bun,patronii galagiosi,stresanti.Inauntru miroase puternic a mancare,dupa juma de ora de stat,cand pleci te alearga cainii pe strada!Incercati-l doar daca aveti nevoie de adrenalina!

  3. Am incercat sa fac o rezervare,am sunat mi-a raspuns o doamna” blonda”…m-a asigurat ca totul este ok.Am ajuns la ora stabilita si desi mi-a confirmat ca aveam rezervare nu era nici o masa libera.Mi-a spus ca daca m-ai astept poate se elibereaza ceva.Dupa vreo 5 minute mi-a oferit o masa langa usa de la intrare pe care mi-o lauda ca este cea mai solicitata.Asigurati-va deci daca femeia care raspunde de rezervari intelege responsabilitatea pe care o are si faptul ca-ti poate strica sambata seara atat de usor.

  4. Mancarea e excelenta. Patronul te face sa te simti de al casei iar preturile ok pentru cat de delicios e.
    Pe incercate

  5. nu pleci mirosind a fum, sau a mancare. servirea e buna, mancarea este exotica si pentru clientii fideli intotdeauna exista surprize.. placute. pentru cunoscatori: e mai placut decat la picolo mondo.

  6. este un loc unde de fiecare data am mancat foarte bine – pot spune ca mai bine decat la La Bacha (dar sigur, parerile sunt intotdeauna impartite) . Intr-adevar, fumul este suficient de gros in general seara. Recomand insa cu caldura localul si puteti comanda cu incredere la desert nopti albe in Beirut – este delicios. Patronul Alain este libanez si are probabil reteta de la mama de acasa

  7. Pot sa va spun doar ca mancarea libaneza este un speciala, nu poti sa gatesti dupa carte trebuie sa ai in sange iar la Four Seasons se pune suflet de aceea mancarea este cea mai buna.Chair daca spatiul este mic este confortabil iar asta face diferenta

  8. Marmeliuc George on

    BRAVO,FELICITARI!Acum venim de acolo,super restaurant,curat,mancarea vine repede,fetele care servesc super educate,servire ireprosabila.Mancarea super buna,poate un pic cam scumpicica,dar in rest totul de nota 10 cu felicitari.Il recomand cu cea mai mare incredere.Si inca odata,BRAVO!

  9. Restaurantul e super fain, mancarea excelenta, ambianta super (vizitati terasa). Nu stiu ce comenteaza patronul, ca nu stau in gura lor sa vad ce mistouri fac, dar eu stiu ca am fost tratati de fiecare data cu respect.
    Aoleo, nu cumva erai tu aia tinerica din poveste de te-ai ofuscat asa?

  10. Mancare foarte buna dar scump.
    Mergem de cativa ani si era super ok ca pret si mancare, acum s-a scumpit rau de cand s-au extins.
    Mergem mai rar, asta e!

  11. Un restaurant mic, fara locuri de parcare, fara terasa, neaerisit. Mancarea nu are nici o legatura cu bucataria libaneza, sigur personalul din bucatarie este din Carpati si gateste dupa ureche, este mai degraba un fel de la mama cu denumiri arabesti. Prezentarea in farfurie este execrabila, atmosfera este de cantina cu preturi de sos Nordului. Sunt mari sansele sa asistati si la certuri intre patronul arab si pitioanca lui romanca. Spectacolul este jenant! Nu este recomandabil, sunt atatea optiuni pe piata mult mai bune calitate-pret-confort.

  12. un restaurant de exceptie se serveste bine mincare buna bauturi asortate mai nou se serveste si piine calda facuta la cuptor ce comentariu mai pot face patronul alin sotia sa se ocupa in deaproape este foarte bine un ambient placut va salut domnilor si va doresc numai bine.la revedere si sa va mentineti tot asa.salut ROMICA Pa.Pa

  13. Foarte buna mancarea, la Four Seasons. Preturile sunt in randul celorlalte libaneze din Bucuresti, iar de parcare se ocupa cu amabilitate un domn, la intrare.

  14. Excelenta mancarea, preturi ok, atmosfera calda si familiala, servire prompta. Noi am fost foarte incantati de local, cu siguranta vom reveni!

  15. Bravo! Felicitari, restaurantul chiar isi merita premiul, intradevar mancarea e foarte buna, cel mai bun homos din bucuresti, cel mai bun fatush si cel mai bun rasasfur cu sos de rodii. Tineti-o tot asa, sa nu va schimbati…Si painica la cuptor e senzationala…

Leave A Reply