Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Biserica Amzei Nr.30, Sector 1,
Bucuresti vis-a-vis de Ambasada Frante
Tel: 021.311.61.80
Fax: 021.311.77.43
office@mazagran.ro
www.mazagran.ro

Restaurant Mazagran

3

Frumos restaurant, Mazagranul, desi putin cam prea animat pentru un loc super-select. Dar stiti cum e… daca intri si-l gasesti gol zici ca ceva nu e in regula, ca prea e gol. Daca are succes si e plin… iar nu e bine, ca nu e intimitate.

Restaurant Mazagran

Frumos restaurant, Mazagranul, desi putin cam prea animat pentru un loc super-select. Dar stiti cum e… daca intri si-l gasesti gol zici ca ceva nu e in regula, ca prea e gol. Daca are succes si e plin… iar nu e bine, ca nu e intimitate.
Am avut noroc, neavand rezervare, ca sunt nefumator si am prins un loc intr-unul dintre saloanele mai aproape de intrare (le banuiesc a nu fi fost cele mai selecte). Oricum arata foarte bine, nimic de reprosat din punctul asta de vedere. Ospatarul s-a miscat foarte bine si natural.

Mancarea a durat ceva pana sa vina, dar avand in vedere aglomeratia… cred ca au scos un timp onorabil. Nota proasta a constat in faptul ca mi-au adus si portia de Camembert pane cu dulceata de ceapa si Shalaul Mazagran in acelasi timp… Amanunt destul de deranjant, dar nu insurmontabil.
Camembert-ul a fost delicios, dulceata de ceapa asortandu-se excelent la branza "trasa-n pane". Lovitura sub centura a venit de unde ma asteptam cel mai putin, adica de la shalaul "specialitatea casei" numit Mazagran. Se pare ca shalaul este un soi de peste care nu-mi prieste deloc, probabil din motive karmice. Daca oase la Angelique n-am gasit, si nici nu cred ca e posibil sa existe un shalau mai osos ca acela (il banuiesc a fi fost ceva mutant), in schimb gust n-avea mai deloc. Bine bine, o sa spuneti ca shalaul e destul de fad anyway si eu n-as putea decat sa aprob, dar sosul ii cam tinea isonul, fiind si atat de putintel incat mi-a fost imposibil sa-mi dau seama macar ce-ar fi vrut el, sosul, sa realizeze in viata. Si legumele au fost putin cam mult fierte, broccoli bateau chiar spre piureu. Am rezolvat-o cu putina sare si piper, dar nu mi-a lasat deloc un gust placut.
La desert am mers tot pe Mazagran, de asta data tort. N-am nimerit-o nici de data asta, felia fiind foarte bogata in blat painos si ceva crema; destul de uscacioase ambele. Dar aici poate depinde si de gust, cine agreeaza pandishpanul poate gasi o placere afrodisiaca in tortul mazagran.
Preturile nu sunt pentru pensionari, dar nici de speriat pentru segmentul de lux, problema lor majora ramane bucataria oarecum inconstanta.

P.S. Comentariile extrem de pozitive de mai jos, semnate nicole si cristi, sunt scrise de acelasi personaj.
Oare or avea vreo legatura cu managementul restaurantului? šŸ™‚

 

3 comentarii

  1. Nu imi pot da seama cam cand a fost scris acest articol, dar pot spune ca eu am mers de curand la Mazagran si am fost placut surprinsa de atmosfera si de mancarea de acolo. Acum poate mai depinde si de gusturi dar Mazagran este genul de restaurant pe care eu il caut si unde ma simt excelent, iar mancarea a fost delicioasa. M-am interesat de originea bucatarului sef si se pare ca este cipriot poate de aceea la mine mancarea a avut gust si savoare.

  2. am fost si eu la acest restaurant de curand…treceam destul de des pe langa el fara sa indraznesc sa ma apropii crezand ca nu e accesibil oricui dar dorind sa imi impresionez niste prieteni veniti in vizita am sunat sa imi fac rezervare. cred ca a raspuns un ospatar si foarte amabil mi-a confirmat ca pot servi masa la ei.
    ajuns acolo am ramas uimit de cat de placut si deosebit este restaurantul, te intorci in timp cu cativa ani buni, servirea a fost ok iar mancarea delicioasa preturile nu difera de cele ale altor restaurante care poate nu sunt atat de selecte ca si mazagran. am reusit cu siguranta sa impresionez cu alegerea facuta si am tras si o concluzie nu tot ce pare scump este si scump

  3. frate scuze ca ma bag si eu pe aici,dar vreau sa spun ca omu asta nu are nici macar o treaba cu manacrea.imi pare f rau ca o spun dar asta este adevarul.pai cred ca la isoletta ai mancat paine goala ba saracule si ne spui ca mananci des acolo.compari tu isoletta cu osteria aia de merda la care gatea la vremea aia cand tu ai scris patrzia,care stie toata lumea ca rupe cuburile knor in doua.aia e mai aproape de a fi asemanata cu naomi nu cu o persoana care are treaba cu bucataria.dar asta e viata daca ne luam si cv bani si apoi scriem frumos,sau mai bine pupam lumera in cur.asta e romania tara de sclavi .

Leave A Reply