Restaurante Bucuresti

Adresa: 78 Caderea Bastiliei Str.
Tel: 021-211 22 76
sangria@b.astral.ro
www.sangria.ro
office@sangria.ro

Restaurant Sangria

37

Restaurantul Sangria – mancare cu specific spaniol, mediteraneean si international.

Restaurant cu aspect luxos, impresionant ca aranjare interioara; e clar ca s-au bagat bani seriosi aici si trebuiau scosi cumva. De aici preturile foarte mari. N-am inteles insa de ce n-au gasit niste ospatari profesionisti, pentru ca cel pe care l-am avut eu era foarte binevoitor, ce-i drept, dar numai ospatarie nu stia. Mancarea e buna, dar nu atat de buna incat sa justifice preturile.


8 pentru servire(ospatari f. amabili dar neinstruiti prea bine) si 9 pentru ambient (deosebit).

37 de comentarii

  1. Preturi prea mari pentru ceea ce se ofera. Ambianta aparent rafinata, in realitate ieftina si la limita kitch-ului.

  2. CADRU PERFECT PT.O PIESA DE TEATRU IN CARE ROLURILE PRINCIPALE AU FOSTDISTRIBUITE MIE SI VIITOAREI MELE SOTII.
    MULTUMESC MULT ECHIPEI SANGRIA,LOCATIE UNDE NE-AM CELEBRAT ULTERIOR CASATORIA IN DATA DE 02.07.2005

  3. Un moment inoubliable a renouveler…Une ambiance parfaite qui peut s`adapter a n`importe quelle situation…Toute mes felicitations a toute l`equipe SANGRIA.

  4. ambianta exceptionala oferita de restaurant cat si de fomatia care canta acolo, servire ireprosabila.felicitarile mele.

  5. Preturi ca in restaurantele de top londoneze, numai ca, spre deosebire de ele, la Sangria servirea este mioritico-comunista, iar mincarea are clar gust de congelator. Este unul din putinele restaurante care are cronici proaste in revistele pentru straini din Romania, pe merit.
    Pentru nuntile snoabe romanesti are ambianta perfecta.

  6. Se face abuz de preturi, e super-scump nejustificat, un kilogram de Sangria este 60 lei noi (in Spania e 5 euro), un asortiment de fructe de mare si peste este 80 lei noi, iar cafeaua este oribila. Ospatarii iti iau farfuria din fata inainte de a termina de mancat, ai senzatia ca esti la cantina. Muzica e buna,decorul e super insa la plecare iti pare rau ca ai mancat acolo.

  7. eu personal stiu sangria de 3 ani, si am gasit si preparate din fructe de mare la 30- 40 lei noi, in general mi se par in regula.

  8. Am ptetrecut la sangria o seara perfecta, mancare buna si mi-a placut foarte mult acoperisul mobil, si nu in ultimul rand cocktailul sangria pe care vad ca uni l-au baut in Spania la Kilogram ….He he

  9. Ce pot sa spun, daca trei zile am avut probleme cu stomacul dupa consumarea unui meniu complet de nunta la Sangria? Poate asa cum spune Tina Romano am avut ghinionul sa fie defect congelatorul !

  10. Ce pot sa spun ca la Sangria nu a avut loc nici o nunta in Noiembrie,eu am avut in Octombrie si a fost excelent, probabil ca dl Tudor nu a reusit sa-si faca nunta aici.

  11. Locatie frumoasa, decoruri la fel, se vede ca si-a dat silinta pentru a face ceva frumos. Incadrarea acestui locat la specific spaniol, s-a facut dupa nume , ca dupa meniu nu prea reiesa ca ar fi.in rest atmosfera ok, mancare ok, preturi mari, dar ce sa ii faci …………

  12. LOCATIE DRAGUTZA, DECORURI INTERESANTE, AMBIANTA CALDA SI PLACUTA. MANCAREA E OK DAR SE POATE SI MAI BINE. SPER CA O SA EVOLUATI IN BINE ANUL URMATOR. SUNT CURIOASA. SE POATE SI MAI BINE, INCERCATI

  13. Am ptrecut cel mai tare revelion anul acesta la Sangria, mancare si bautura la discretie iar focurile de artificii si dansatorii de la miezul nopti cand au deschis acoperisul mobil m-au facut sa ma simt cu adevarat fericit si european….

  14. Mi-a facut mare placere sa revin la sangria dupa aproape un an, vad ca s-au facut cateva retusuri cee ce e foarte bine, mancarea la fel de buna si o surpriza a fost ca preturile nu au mai crescut, tocmai am mancat acum doua zile la cabana Balea lac la acelasi preturi….pe cand cardurile alea de fidelitate promise?

  15. chiar am pofta de un restaurant spaniol dar am rasfoit meniul si sunt putin dezamagita…oricum sper sa-mi placa daca merg.

  16. Serviciile sunt sub orice critica. Ti se ofera la inceput un antreu, pe care tu nu il vrei si pe care il refuzi, iar apoi afli ca trebuie sa-l platesti!!! Ceri explicatii ospatarului (care iti spune ca asta e sistemul…ca deh…servetele, fata de masa, locul la masa…trebuie si ele platite), apoi sefului de sala, care te jigneste si mai, mai ca te da afara, apoi ceri condica de plangeri, inexistenta, si pleci zambind cu… OPC pe buze. 🙁

  17. Un loc unde nu voi reveni decat pentru dovezi suplimentare trebuincioase opc-ului 🙂 Faza cu aperitivul (doua feliute ingrate de paine cu nus ce pe ele) pe care il platesti si cand il refuzi si aroganta sefului de sala care-ti face teoria sistemelor din restaurantele mari (pentru ca, clar, tu nu ai fata ca ai fi intrat prin ele) si a faptului ca nu vii la restaurant doar pentru o supa, apa plata si un frappe (2 pers.) ma vor tine departe mult timp, ceea ce va doresc si dumneavoastra 🙂

  18. Nu inteleg de ce niciodata la o zi mai speciala ca 14 feb sau 8 martie nu pot rezerva o masa cu doua trei zile inainte deoarece este deja ocupat, mai in gluma mai in serios o sa ma iau si eu dupa madamele astea care merg neinsotite prin restaurante si o sa reclam la opc ca nu ati facut salonul mai mare….

  19. Dupa atatia ani petrecuti in Spania pot sa spun ca Sangria se apropie destul de mult cu ce este acolo, o nota buna si pentru aerul conditionat care face toti banii pe caldurile astea, cat despre couver pot sa spun ca si in Benalmadena unde am comandat Paella mi-au luat 1 euro pe o amarata de chifla….dar asta-i Romania fratilor, nu disperati si zambiti mai mult…ma refer la ospatari..

  20. Execrabil. Mancarea e fada, insa cu pretentii nejustificate de preturi destul de mari. Servirea acra si plictisita, cred ca le-am deranjat din dolce vita pe domn’soarele, ca eram singura masa vineri seara la 8. Am comandat clatite cu inghetata si am platit 220.000 clatitele plus 80.000 inghetata. Mizerabil. Daca ametitii astia isi imagineaza ca pot supravietui cu stilul asta, probabil ca se vor intreba in cateva luni de ce au dat faliment. Nu-i piata pregatita…

  21. nu stiam ca la Sangria au preturi in lei vechi, si ce masa imbelsugata ai avut, o clatita si o inghetata…de 8 lei , la magazinul de cartier e 4 – 5 lei…

  22. vreau sa va anunt ca la sangria a venit un bucatar nou care face o mancare excelenta si niste deserturi extraordinare si preturile au scazut foarte mult,am fost de curand acolo.despre local nu am cuvinte e extraordinar!

  23. Andreea Ganescu on

    Eu mi-am facut nunta si ulterior botezul baietelului la Sangria si va pot spune cu mana pe inima k a fost Extraordinar din toate punctele de vedere , de la mancare pana la servire , totul a fost nemaipomenit .

  24. decand s-a schimbat conducerea restaurantului,s-au schimbat si preturile cu aproximativ 40%.O idee foarte buna. felicitari.

  25. de la un timp merg fregvent in acest ,restaurant preturile sunt ok.servirea buna si mancarea foarte bine prezentata.Mai ales ca vinerea au si muzica live.

  26. De evitat! se uita la tine de parca se asteapta sa te descalti la usa! N-am mai vazut in viata mea( si am vazut multe) asemenea aroganta ( nefondata bineanteles). Mancare mediocra si preturi pretentioase. Pacat de decor. Fatuci ametite imbracate tiganeste care nu stiau nimic despre preparate si ospatari nesimtiti.

  27. Mincare la fel de mediocra ca intotdeauna, dar in sfirsit au preturi mai mici. Am nimerit vineri seara, la o muzica live – asa kitsch n-am mai trait de mult.

  28. RESTAURANTUL ESTE SPANIOL,ITALIAN,ROMANESC?…PENTRU CA MENIUL ESTE UN AMESTEC,DE SPANIOL FT.PUTIN(SUNT SEF DE SALA PE COASTA MEDITERANEI SI CUNOSC FOARTE BINE)IAR PULPO NU ESTE A LA GALEGA CI A LA GALLEGA,RISOTTO NU SE SCRIE RIZOTO SI ESTE UN PLATOU ITALIENESC,SPAGHETTI NU SE SCRIE SPAGHETE.VA ROG INAINTE DE A EDITA UN MENIU SI EXPUNE IN INTERNET SAU UNUI CLIENT ASIGURATI-VA CA ESTE SCRIS CORECT.PS UN MENIU FACUT FARA A PROBA ACEST TIP DE BUCATARIE,PUTEAU FI MAI INGENIOSI PREZENTAND PLATOURI PROASPETE,CU TRADITIE NU NEAPARAT EXAGERAT DE SCUMPE,ACOMPANIATE DE UN BUN VIN SI O SERVIRE ATENTA.

Leave A Reply