Restaurante Bucuresti

Adresa: Piata Victoriei, Bl. A 6, parter
Str. Academiei nr. 3-5
Calea Floreasca nr. 113 B
Carrefour Colentina
Tel: 031.405.78.67
031.405.98.48
0742.22.47.06
0721.29.27.10
Fax: 031.425.69.95
contact@springtime.ro

Restaurant Spring Time

45

Primul fast-food deschis in Romania, din 1992.

Piata Victoriei, Bl. A 6, parter

Str. Academiei nr. 3-5

Calea Floreasca nr. 113 B

Carrefour Colentina

Str. Vitan – Complex Mall Plaza Romania

Splaiul Independentei, Bl. 101, parter Piata Alba Iulia, Bl. H 2

Soseaua Stefan cel Mare nr. 42, Bl. 128

Calea Mosilor nr. 253, Bl. 53

Piata Garii de Nord nr. 1-3

Cora Pantelimon

Carrefour Militari

Cora Lujerului

45 de comentarii

  1. Ungureanu Marius on

    In seara zilei de 09.12.2005 cu parere de rau -sincer- sunt nevoit sa va relatez urmatoarele:
    -la ora 19.45 ma aflam cu sotia in restaurantul Sprig time din incinta garii de nord ptr. a consuma pizza nastra preferata ocazie cu care am cumparat ptr. acasa inca trei pizza.Am rugat la primirea pizzei ptr. acasa sa fiu servit cu o punga ptr. a putea transporta mai usor cele trei pizza pe langa bagajele noastre personale si paharele primite in urma promotiei. domnisoara care m-a servit mi-a relatat SEC ca nu are si oricum nu incap in punga(mentionez ca ptr. acasa am cumparat doua pizzacu sunca – mai mici si o pizza traditionala)
    -am mers la masa si am continuat sa servim pizza comandata ptr. a fi servita in restaurant, iar cand am gasit un moment prielnic am rugat fata care debarasa mesele sa-mi aduca o punga……Raspunsul fiin acelasi si foarte categoric am rugat-o pe domnisoara in cauza sa se interesze intrucat nu mi sa parut a fi un raspuns SUFICIENT ptr. nivelul si standardele restaurantului SPRING TIME. Imediat dupa cea dea doua rugaminte am fost pur si simplu AGRESAT verbal binenteles la persaona intai Ex. Si ce vrei sa ma duc sa-ti cumpar eu punga! si as putea continua…
    Mi s-a parut normal (asta dupa ce mi-am revenit din SOC fara mai continui discutia) sa iau atitudine drept ptr. care am rugat domnisoara sa-l cheme pe seful de tura si surpriza: ce vrei ma sa-i spui lu sefu ,nju-i aici .
    am rugat domnisoara sa-mi comunice numele dansei intrucat nu purta ecuson si surpriza: da de ce ma sa stii tu cum ma chiama nu-ti spun …….
    -la insistentele mele fara a riposta verbal in alt fel (decat ca o rugam sistematic sa ma conduca sa vorbesc cu superiorul dansei si sa-mi vorbeasca politicos a sosit in urma revoltei personalului de la bucatarie care evident erau de partea colegei fara a sti despre ce este vorba si a comentariului sefule ia vin-o ma ca sar cu cutitu’ a sosit seful de tura pe nume CIONTEA MIHAI care in incercarea de a-mi rezolva problema mi-a oferit acelasi raspuns: pungile sunt prea mici si asta este, a recunoscut ca domnisoara subordanata pe nume: BALAN NICOLETA a gresit dar asa cum vam relatat acelasi raspuns dar cu toate asta mi-a oferit doua pungi (care in opinia dansului: oricum sunt prea mici dar luati-le domnule )
    Mentionez ca mi sa parul incredibil tot ceea ce mi sa intamplat si linistit am mers inapoi la masa nu inainte de ai multumi sefului si am constatat cu mare bucurie ca pizza mea preferata a incaput in cele doua plase mici.
    Regretabil incident in primul rand datorita faptului ca pizza in acea seara nu a mai avut parca acelasi gust deosebit.
    Ptr. alte detali ma gasiti la radima_ss@yahoo.com

    Cu stima Marius Ungureanu

    • Esti varza…minti ca au incaput…poate au incaput dar nu ai putut sa tii punga de toarta… ar fi insemnat sa tii pizza intr-o parte…si ingredientele calde ar fii alunecat in jos…penalilor. Sunteti penali si penibili.

  2. nu sunteti singurul cu probleme spring.dorind sa-mi mananc pizza preferata la springul din mall, la ora de varf, am ramas surp0rinsa de lipsa mare de ingrediente din pizza.si nu eram singura.

  3. DE CE CONTINUATI SA MAI MANCATI LA SPRING TIME? NU V-ATI SATURAT?Am lucrat si eu la ei aproape un an de zile si desi oamenii din conducere se implica si vor sa faca ceva calitativ,restul angajatilor nu fac nimic altceva decat sa ignore ordinele conducerii,retetarele,normele de igiena(Va recomand sa vedeti filmul WAITING pt a va da seama ce se intampla in sping time

  4. cristina on

    as avea o intrebare pt CRISTI. tu, ca fost angajat, ne-ai putea spune exact la ce sa ne asteptam? ce anume se petrece acolo, la bucatarie, sa zic asa.. si ar trebui sa stim si noi, clientii?
    astept cu nerabdare un raspuns de la tine, intrucat din cand in cand mai frecventez si eu Spring Time Universitate.

  5. ce pot sa spun ca sunt un client fidel,un consumator constant sunt multumit de serviciile firmei spring time,produsul preferat este snitel vienez,tineti-o tot asa sunteti the best

  6. SPRING TIME ARE CEA MAI PROASTA SERVIRE EXISTENTA – NU VA MAI DUCETI SA FACETI ULCER DE LA NERVI CI DUCETI-VA SI MANCATI LA SNACK ATTACK SAU SANDWICH FACTORY.

    Daca nu va respectati puteti sa va duceti la SPRING TIME si sa fiti ultimii oamenii – doar asa se vor invata minte

  7. Spring Time este cel mai prost fast-food din romania – de fapt este cantina execrabila cu anagajati care au 3 clase…

  8. la spring time e ceva aiurea oameni in halate de spital fac pe sefii in general femei sau fete cu mutre de ne f..

  9. continuu si eu reclamatiile de pe aici!sper sa fie luate in considerare toate!sa va zic cum a fost.era cu sora mea,recent venita in capitala pentru a se mai relaxa putin dupa un an scolar epuizant si m-am gandit sa o duc sa manance unul dintre produsele care imi placeau mie odata laspring time,si anume,hamburger de pui..toate bune si frumoase pana in momentul capatarii produselor(asta dupa ce foamea noastra incepea sa dea pe afara datorita prelungirii minutelor prepararii)..se duce sora mea sa ia ceea ce comandase si-i zice pustiului care se ocupa de asamblareapartilor componente(varza,chifla..bla,bla)si-i spune ca asteapta de ceva vreme..pustiul,p nume ion marius,ii raspunde sec:NASOL! apoi ii zice ca nu sunt gata…face ce face tipu`,ii impacheteaza o piza si niste cartofi unui nene care isi facuse fenomenala aparitie in urma surorii mele..o lasa putin in ceatza..dupa care replicheaza:ah,erau gata!frumos ,nu?(asta zic eu acum)

  10. Spring Time este restaurant pe francize…de aceea totul depinde de patronul restaurantului, voi facetzi reklama proasta la intreaga franciza in loc sa va limitatzi la anumitele restaurante la care mancatzi..si unde nu v-a convenit ceva. Venitzi la Spring Time – RiverPlaza mall din Ramnicu Valcea sa vedetzi o diferentza mare!!

  11. Va aprob pe toti si sunt de parere ca e cel mai prost fast -food din Romania. Am fost la 4 restaurante de-ale lor din Bucuresti. La Universitate acolo, cand m-am asezat la masa, a venit una si a dat cu o carpa jegoasa pe masa si a trantit toate firimiturile si ce mai era pe acolo pe jos. Nu intr-un cos de gunoi sau altceva…pe jos…langa picioarele mele. Dupa care am coborat sa iau niste shaorme si niste beri pt mine si prietenii mei. Am platit la o tanti sictirita care parea lipsita de activitati sexuale de ceva vreme.Dupa care i-am dat bonu baiatului virgin care invartea tzepusa si i-am spus din reflex: 3 shoarme. Replica sa a fost… Da, stiu si eu sa citesc!! Moment in care l-am intrebat cuprins de uimire si retoric : E da? Tu vorbesti serios? Atunci el s-a uitat urat si s-a intors cu spatele si a inceput sa taie cu ura in shaorma aia de parca-mi taia mie gatu. Dupa care mi-a trantit carnea in farfurie, farfuria fiind pe un cantar. Cand am vazut-o pe cantar nu mi-am gandit ca e atat de nesimtit sa-mi cantareasca carnea..cica a pus-o acolo ca ii era mai usor s-o manevreze. Evident mi-a cantarit-o si a constantat cu stupoare ca a pus cu 2 grame mai mult asa ca si-a indesat degetele cu negreala sub unghii in carnea mea si a scos o bucatzica mica de tot si a pus-o la loc langa tzepusa. Pe parcursul acestui moment demn de un documentar cu drepturi de oscar privirea mea era asemanatoare cu cea a lui Louis de Funes cand ii era trezita curiozitatea. Cum poti sa faci asa ceva… pai daca ar fi sa compar cu Maverick, unde daca ar avea o lopata, ti-ar turna cu aia carnea in lipie si daca ai cere mai mult sos de usturoi in urmatoru moment ai vedea un val de mujdei cum se revarsa peste shaorma ta dintr-o oala imensa, dupa care vei fi intrebat… mai vreti ceva? Iar tu multumit din cale afara vei zice… nu ..si iti vei continua drumul, dar nu apuci sa faci doi pasi pentru ca esti oprit de aceeasi voce care ti-a preparat shaorma: Auzi! Vedeti ca v-ati uitat sucul si veti intreba.. Ce suc? si veti fi uimiti cand veti vedea ca raspunsul va fi Pai aveti un suc la cutie gratis la orice shaorma, pepsi,mirinda,7up, ce vreti dumneavoastra Si neantelesu ala amarat de la spring time imi cantareste shaorma? Pai eu nu mai mananc acolo niciodata. Asta sa fie clar.

  12. niciodata nu am mancat ceva mai bun decat mancarea de la springtime. au reusit sa concureze cu branduri care sunt pe piata internationala de mai bine de 50 ani…foarte tare

  13. eu lucrez de 3 ani in aceasta firma si m-i s-a intamplat de foarte multe ori sa intampin clienti nemultumiti dar totul se rezolva doar prin a vorbii frumos.cum este vb romaneasca clientul nostru stapanul nostru.nush cat de ”proasta ”este mancarea de fapt dc spuneti acest lucru.ar trebuii sa veniti macar o zii sa lucrati k noi sa vedeti k nu este chiar asa.noi avem retete pe care trebuie s ale respectam.asata este cam tot .

  14. hmmmmmmmm………spring time este yommmmy..desi sunt preturi de nimic………..:) cel putin ce consum eu este yommmmyy……..snitel vienez:P si prajiturile sunt bune………mai ales noile specialitati cu inghetata….oricum cand mergi la spring mergi ca la orice fast food sa ti potolesti foamea,doar nu te astepti la nu stiu de mancare rafinata de restaurant cu fitze…..acolo mergi cu aere……parfum,chestii,socoteli:P nu sa mananci ca nehalitul…….:)))))) oricum, spring time sunt chiar buni…………..:P

  15. au mare dreptate.mancarea este f buna .eu cel putin mananc numai snitel vienez,salate si frigaruie pane.sunt un deliciu.nu mai credeti ce spun unii ca angazatii lasa de dorit .de 2 ani mananc in spring time plaza si mi se vorbeste foarte frumos comenzile dureaza exact cat mi se spune.de curiozitate am intrebat o data de ce se cantareste carnea de la saorma?si mi s-a raspuns foarte frumos k ei au o reteta pe care trebuie sa o respecte nu cred ca ar fii drept ca angajatii din cauza unor clienti sa fie sanctionati.nu credeti ca este de ajuns ca muncesc in caldura si in stres??????

  16. Am fost la Spring in EuroMall Pitesti: stai la o coada sa iei bon, stai la alta coada sa iei comanda ?i stai la a treia coada sa iei o tava. Frumos, nu ?

  17. Buna!
    Imi poate spune cineva cui m-as putea adresa si unde pentru a discuta despre deschiderea unei francize Spring Time intr-un oras de provincie? Care este sediul social al companiei Spring Time sau al lantului de magazine fast-food din care face acesta parte?
    Va rog sa ma ajutati, caut de mult timp raspunsul.
    Multumesc.

  18. este singurul fast-food in care poti sa vezi cum iti este preparata mancarea (produsele se prepara doar la comanda ) si poti sa modifici ingredientele din sw -uri fara sa platesti nimic suplimentar, preturi ok ,cafea ok au ISO 9001 si HACCP implementat (conform afiselor de la case) deci se incadreaza la OK

  19. Calin Costin on

    stimati consumatori ai Sprin Time ……..cred ca o luati razna ma refer la pizza dc se pune la cutie pt ce ar mai vrea omu punga pe unde te duci nu-ti da nimeni pizza la punga ciudat nu :)).Dc ma gandesc bn in compatatie cu mc,Springul refrigereaza burgeri ,saorma ,frig ect in timp ce la mc produsele expira in cateve minute…………..lucrez de 5 ani si nu mi se pare ca mancarea e proasta bn asta e o parere asa ca ar fi bn sa va mai informatii inainte sa vb dc nu va place nu mai mergeti la Spring mancati de la colturi sa va imbolnaviti

  20. buna , am citit cateva din mesajele voastre,unele sunt oksar,unele….. sut prea piperate.ex. unde ati vazut pizza la punga? tot ce se pune pe acel blat s-ar scurge in cuttie, pizza fiind calda se incruzeste. ce pizza ati primit din alt fast food la punga ati vazut? in privinta personalului unele lucruri sunt adevarate. nu ei sunt de vina . sunt copii de 16 -17 ani lucreaza pe timp de vara pentru a castiga un ban . este prima lui experienta intr-un colectiv. noi rom. suntem foarte ciudati. inspecial cei umblati prin afara. ex. germania au fast food -uri foarte muradre, lafel si suedia , danemarca, bulgaria etc.daca ati observat este singul fast food din tara la care cel de la preparare saorma iti si ia comanda sunt la un moment dat in orele de varf si 50 de comenzi in 10 minute/.nu comparati alte fast food-uri care un casier iti ia comanda si iti da burgerul facut de altul fiti constienti ca cei care pregatesc burgerul in spate nu ti-ar zambi niciodata. nu mai spun ca , voi clinti nu luati o datao tava s-o debarasati cum faceti la mc,si multe alte locuri este un fast food nu restaurant de fite .

  21. eu lucrez la spring de aproape 5 ani si va rog sa stati sa analizati cum lucram noi.suntem sclavi….ai 8 ore de munca cu 30 min pauza de masa(daca o ai si pe aia).Cum poti sa muncesti fara nici macar sa iesi in pauza….stai sa ceri voie si la toaleta dar daca nu e personal care sa munceasca in locul tau asta e….stai pana nu mai poti….si cica sa fii amabil cu clientii….cu atata bataie de joc va spun ca nu va mai arde!!!!!!!!!

  22. Voi toti cred ca lucrati la springtime,deaia il tot laudati atata ca sincer mie unul nu-mi place si nici servirea…mai au de lucrat ca sa se ridice la KFC sau MEC..

  23. Panturu Andra-Florina on

    buna ziua,
    As vrea sa ma angajez la SpringTime in carrefour militari,cum pot sa procedez pentru a obtine un interviu.
    Va multumesc

  24. buna ziua as dori daca se poate sa ma alatur echipei de Spring time…sunt nou in bucuresti si am nevoie de un job…asyept un raspuns din partea voastra…lo zi cat mai reusita…

  25. giurca nicoleta on

    buna ziua intrebarea mea este daca veti posturi vacante deoarece m-ar ineresa un post part-time.mentionez ca am lucrat casiera la sheriff’s unirii.ma rog asta face parte din cv.multumesc

  26. buna ziua,sunt din braila si am inteles ca se va deschide si la noi spring time cum pot lua si eu legatura cu d-voastra pt.angajare va multumesc

  27. La Spring e cea mai mare cacialma… de ex la Valcea un supervisor Popescu Eleonora) se vede cu Managerul Zonal (Florin Crisu) si a ajuns manager de restaurant … si acum face legea acolo…a instaurat un regim … vrea sa dea afara lucratorii care sunt impotriva ei, vrea sa inchida gura tutuor care stiu adevarul si o pot invinui…vrea sa-si angajeze proprii oameni in care se increada, a propus(si bineinteles sa aprobat, k doar e … cu bossu nu?) scaderea salariilor si multe altele …

  28. se apropie ziua indragostitilor.v-ati gandit sa cresteti rentabilitatea unitatilor prin org.unor evenimente menite sa atraga indragostitii de toate varstele?

  29. Si eu vreau sa ma plang de servire:dezinteres,lipsa de bun-simt,tupeu.Si nu sunt o persoana exigenta si cu pretentii absurde.

  30. LA STEFAN CEL MARE, NU SE PUN IN FARFURIE 4 CHIFTELE DE POST, cum arata fotografia CI 3 CU GARNITURA LA PRET DE 15 lei. ETALONUL DE PRET SI CANTITATE LA CHIFTELE DE POST IL GASIM LA GARA NORD CU 4 CHIFTELE DE POST, FARA GARNITURA, 7 LEI. Gara De Nord are afisat nr de chiftele. Daca 15 lei minus 7 lei, rezulta 8 lei garnitura ??? Foarte scump in Stefan cel Mare, vizavi de spital colentina.

  31. DA ELENA AI DREPTATE, GANDESTE NUMAI CATE CHIFTELE ECONOMISEC, LA 3 farfurii vandutele iese o FARFURIE DE 3 CHIFTELE gratuit sau pt ei. Moral in Postul Craciunuilui…? Dar se dau toti ortodocsi si-si pagubesc aproapele la pret si cantitate

Leave A Reply