Restaurante Bucuresti

Adresa: 188 Traian Str.
Tel :021-320 35 88
Open daily :12:00-02:00

Restaurant Waterloo

24

Vax albina! Toate review-urile de pe net ma fac sa cred ca oamenii aia au luat masa gratuit acolo, dupa modelul ziarului financiar. Am intrat la vaterlu p-o caldura ce-ti plesnea jugulara.

Restaurant Waterloo

Portarul era parca rupt dintr-o sceneta rufoasa, un domn ce iesise la pensie si-si gasise adapost vremelnic sub copertina incinsa. Chelnerii erau rupti de caldura si au tot insistat sa intram inauntru, la aircon. Nu m-a inspirat interiorul asa ca i-am chinuit pe-afara, ca sa-si merite bacsisul.
Am cerut o bere din cele belgiene, Duvel, ca sa ma dau smecher si am luat-o pe masura. O bere normala, care in niciun caz nu-si justifica acei 14 RON pe care ii scoti din buzunar in vreme ce ea iti intra in burta. Taxele de import si transportul nu ma intereseaza; judecam doar prin prisma raportului calitate/pret.
Pe caldura aia numai fondue nu-mi trebuia, asa ca am bagat o salata imperiala, de Napoleon. Cam saracuta in ingrediente, era cam ca Napoleon de Sfanta Elena (nu ca la Waterloo i-ar fi fost prea bine nebunului), dar racoritoare… Multa iarba, branzica mai de vara, subtzirica. Clatitele au fost acceptabile, dar n-au spart avioane.
Servirea s-a vrut amabila, si chiar a reusit, pacat ca nu a fost si rapida. Eram singurii clienti de pe terasa.

24 de comentarii

  1. daca aveti un numar de telefon mobil care incepe cu 07401770…..va rog din suflet sa-l dati corect sau faceti ceva fratilor, deoarece este numarul meu de telefon si sa spun sincer m-am cam saturat sa fac programari la restaurantul dvs.

  2. bun, insa cu un meniu de limitat – recomand cu tarie daca ai chef de ciorba de fasole, care e facuta cu tei feluri de afumatura si e servita cu ceapa rosie. Tot felul de clatite, bune si ele, insa in afara de asta nu e mare lucru in meniu… parca ceva friptura rascoapta care nu m-a impresionat. Foarte bun insa tortul de ness cu nuca, uneori merg acolo doar pentru o portie de tort si o cafea.

  3. am trecut si eu pe acolo, local de mana a 3 a. ospatari neprietenosi, cam murdari. am cerut fondue si m-am ingrozit de ceea ce am primit, am cerut clatite belgiene si m-am luat cu mainile de par cand am simtit gustul. preturi normale, dar mancarea de nerecomandat.bere poti sa bei si in alte restaurante, aici e unica chestie ‘comestibila’

  4. merg rar dar de cate ori s-a intamplat a fost ok. ciolanul cu varza e delicios. au si un chelner mai in varsta foarte simpatic si prietenos.

  5. Ma mira sa citesc ca mancarea e sa te iei cu mainile de par, eu merg constant de 4 ani de cand m-am mutat in zona, Ma duc de cate ori vreau sa merg la sigur. Si mancarea si servirea sunt f ok. E un loc intim, cu aer din alte vremuri, cum din pacate nu prea mai reusesc sa gasesc in Bucuresti. Eu una prefer acest loc in detrimentul sutelor de tratorii la indigo.

  6. Am fost duminica acolo.Interesant interiorul.Mancarea comuna.Portii indestulatoare.Meniu limitat.Preturi de bun simt.Din pacate zburda printre mese si facea un zgomot infernal copila ospataritei.

  7. Am fost de vreo 2 ori in acest local si nu vi-l recomand…servirea dureaza muuult si chelnerii se poarta execrabil mai ales in privinta bacsisului. Am lasat 15 % din consumatie ca bacsis si restul mi l-a aruncat pe masa in scarba de mi s-a facut mie sila sa mai merg in acest local…

  8. Pe mine ma intereseaza mai putin restaurantul Waterloo. Dupa comentariile citite si cele de bine si cele de rau, mi-am dat seama ca nu am de ce sa imi pierd timpul pe acolo. Foarte interesanta, este insa afirmatia ca modelul Ziarului Financiar este o metoda de a lua gratuit masa la un restaurant. Aproape nu imi vine sa cred ca gastrozaurul care scrie cea mai “competenta” critica gastropolitica saptamanal se duce la restaurant cu sorcova pt ca oricum cu steaua nu l-ar primi nimeni si lasa bacsisi 5-6 imre. Repet: nu imi vin sa cred!!!!!

  9. Hai, chiar ca te dai smecher. O bere cu 8.5% alcool o consideri normala. Ce sa-i faci, asa sunt cei obisnuiti cu apa chioara gen Stella, se asteapta se gaseasca la pret de Bucovina orice bautura. In Belgia un Duvel la o terasa e vreo 3 euro, asa ca fa singur calculele, si vezi daca e asa scumpa.

  10. corbule, 3 euro inseamna cam 10 ron.
    La baietii astia, romanashi istetzi, face vreo 4 euro si ceva. Ce-i drept, waterloo e in Romania, mult mai deluxe. :))
    Si inca o treaba: ca o bere are mult alcool nu inseamna neaparat ca are si calitate, doar o mentalitate de drojdier poate sa mearga pe ideea asta. 😉

  11. Cunosc carciuma asta de ani de zile, stau in zona, si e greu sa faci o apreciere mai tendentioasa. Ca sa ma exprim ca marele comentator de pe situl asta ce e scris aici nu denota decat ca nu i-au dat sa bage la mat gratis ca e de la presa. In rest daca n-ai bani de bere dute frate la alimentara cine te pune sa te rupi in figuri la carciuma ?
    Eu zic sa va duceti linistiti maincarea e geniala iar berea Leffe la halba e o treaba super serioasa

  12. Mananc la Waterloo Taverne de jumatate de an, cel putin de 2 ori pe luna.
    Berea e buna&belgiana, mancarea e buna&belgiana, serviciul este OK (si din fericire nu are accente romanesti), atmosfera este interesanta, muzica este veche; deci pentru cui ii place Belgia culinara eu il recomand (chiar imi stresez prietenii cu restaurantul asta).

  13. O taverna ordinara cu un jeg infect, sfrijit, cu parul alb, genul de ospatar comunist, pe post de ospatar.
    Un nesimtit care practic m-a dat afara, desi, surpriza, eram client fidel al tavernei ordinare.
    Mi-am permis sa vin a doua zi, la rand, sa vreau sa stau la nefumatori unde era liber.
    Dupa momente penibile, figuri pe masura, mi-a spus ca stau la masa care vrea el sau deloc.
    Am aflat si misterul, dupa ce am iesit din taverna ordinara: doctorul care l-a operat pe seful jegului infect, ospatarul cu parul alb, era in preajma cu o ceata cu alai. Si nu suportau sa fie deranjati de muritori de rand, iar jumatate de restaurant trebuia izolat de ei.
    Execrabil.
    Asa patron, asa ospatar.

  14. Bai fratiloooor ! De ce se duce romanul in jegu’ asta de carciuma ? Nu o sa pot sa inteleg niciodata… La doi pasi de ei e un restaurant foarte dragut cu servire si mancare cum rar intalnesti in Bucuresti. Am fost de curand acolo si am ramas placut surprins. Ce cautati fratilor in jeg? Mancare multa si proasta? Dati fratilor 5 lei in plus la alte restaurante. Cum puteti sa fiti asa de josnici?!

  15. Sunt socat : au bagat 100 beri belgiene la meniu !
    In afara de Chimay sau Duvel, aveau toate berile trappiste (Achel, Orval, Rochefort, Westmalle), si gramada de beri dintre care foarte putine le cunosc (Delirium, Grimbergen, St Feuillen, etc).

  16. Merg aici de multi ani. Sa tot fie 7. Le recomand celor pretentiosi care vor a la carte sa isi gaseasca alt loc de discutie. Este un PUB si se comporta ca atare. Se mananca generos si se bea pe masura. Amatorii de restaurante sa caute in alta parte.

  17. Restaurantul Waterloo chiar este unul foarte tare!!!! si merita din toate punctele de vedere!
    3 motive :
    -preturi fff ok;
    -chelneri haiosi;
    -mancare extraordinar de buna!
    Ca sa nu mai adaug ca daca nu ai habar ce e calitatea unui restaurant nu vad de ce ai comenta, doar pt ca esti idiot..
    Restaurantul reuneste si oameni de ff buna calitate inauntrul sau..daca ai ajuns in Belgia ai vazut ce semnifica pentru belgieni restaurant ( nu fite de 2 lei de dorobanti) si cu asta cred ca am spus tot 🙂

  18. Madame me,

    Nesimtirea ti-e demna de taverna pe care o ridici in slavi.
    Daca ospatarasii cei haiosi ti-au saturat hormonii, si ai reusit sa mananci un mic si sa bei o bere la un pret pe care sa-l afordezi chiar si tu, care esti probabil clienta de cocosatu, nu inseamna ca waterloo e un restaurant bun, nici ca tu esti mai putin dobitoaca.

  19. Bere buna cu specific belgian, cum rar gasesti in Bucuresti. Chelneri lacomi si tupeisti care iti vor cere socoteala de ce la o nota de 400 de lei (4 milioane) nu ai lasat un bacsis de 10% sau peste. Este prima data cand mi se intampla sa vina cineva la masa sa ma intrebe de ce am lasat atata bacsis, de fata cu restul oamenilor. Asa ca atentie, daca aveti nevoie de scandal Waterloo este locul! Probabil ca trebuie sa mai treaca un pic ca oamenii sa inteleaga ca un business nu se sustine din bacsis, ci din volum. Daca omul este fericit, va consuma…asa ca profitul tau sta in adaos. Nu trebuie sa te milogesti in a cere mai mult bacsis! Rusinos!

  20. BUNA ZIUA!

    Sunt dezamăgita deoarece am facut rezervare la restaurantul Waterloo si surpriza neplăcută a fost ca am gasit restaurantul închis,la sonerie si nici la telefon nu a răspuns nimeni!!!!.
    RUSINEEEEEE! DE EVIDENT,ATI RAMAS REPETENTI.Nu e normal in intervalul de patru zile de la data rezervarii 08.11.2016 sa nu fiu anuntata ca este nefuncțional restaurantul!!!!

Leave A Reply