Restaurante Bucuresti

Adresa: 31 Tipografilor Str.
Tel.: +40-21-490.60.50
+40-743-353.353
www.tavernasarbului.ro

Taverna Sarbului

19

Specific sarbesc, portii foarte mari si gustoase, fara pretentii de rafinament culinar. Devenit foarte popular printre ” vedete ” probabil datorita faptului ca apartine lui Marius Tuca.

19 comentarii

  1. O seara minunata sub deviza Clientul chiar nu conteaza !!! Foarte frumoasa petrecerea celor de la Jurnalul National si Antena 1 dar nu tineam mortis sa particip la ea! Sa obligi clientii care au rezervare sa stea la masa de linga semineu , lasezata in spatiul de trecere !!! mi se pare cea mai mare magarie intilnita pana acum intr-un local ! Sunt multe alte comentarii de facut…. La sosire am fost intimpinati cu un acru REZERVARE…AVETI … eu stiam ca se spune macar Buna seara…iar la plecare NIMIC…

  2. RESTAURANTUL ESTE EXCELENT, EU IL CUNOSC DE MULTI ANI, DE CAND AVEA DOAR IN SINAIA. MANCARE EXCELENTA, PORTII MARI, ATMOSFERA DEOSEBITA. SUPER SUPER. RECOMAND CU CALDURA. AR FI DOAR O PROBLEMA….LOCUL ESTE URAT, STRADA AIA PRAFUITA SI NETERMINATA, LUCRARI ZGOMOT, PACAT. INCERCATI SA GRABITI LUCRARILE DIN ZONA. IN REST TOTUL E DE NOTA 10

  3. Am fost de mai multe ori la Taverna Sarbului, ultima oara probabil acum circa 1 an dar am fost numai sa mananc si nu am fost atent la alte detalii. In sambata asta insorita fiind cu niste prieteni si dorind sa ajungem la Snagov unde sa bem o bere si sa mancam te mir ce, nu am reusit sa penetram circulatia bara la bara asa ca la Miorita am virat stanga si ne-am trezit in fata Tavernei Sarbului.Cladirea este intr-adevar nu o improvizatie de local ci poate este una dintre putinele din Bucuresti care au fost construite in acest scop.Cei care au avut ideea si au pus aceasta afacere pe picioare au fost foarte sinceri si au spus ca este o taverna,si nu au insinuat ca ar fi pe acolo ceva stele Michelin sau nu stiu ce lux iar pt o taverna trebuie sa recunosc ca este o taverna f. buna. Aspectul interior este marinimos si oricine se poate vedea cu toata lumea asa ca la o nunta balcanica. Meniul este bogat, sau chiar f. bogat ca trebuie sa rasfoieste mult prin el pana sa te hotaresti ce comanzi iar portiile sunt generoase la pret corespunzator. Daca vrei sa iei un meniu de 5 feluri ca la Ritz, gastronomie inca necunoscuta bucuresteanului mai bine stai acasa. Un fel, max. 2 te fac sa nu te mai poti misca de pe bancile tari de lemn pe care oricum nu poti sa stai mai mult de 2 ore .
    Multa lume se plange de personalul de servire. Nici eu nu pot sa-i laud. Baiatul care ne-a servit parea cam batut in cap. De ce sa ne luam numai de ospatari care macar iti spun in fatza o farfurie plina sa mananci, cand mai pe la toate institutiile bucurestene functionari bine platiti din impozitele noastre te servesc cu posteriorul cand apelezi ei. Putem spune ca serviciu din Taverna Sarbului este a la Bucuresti si de aceea rezultatul este ca sambata pe la 14.00 Taverna era aproape plina de clienti, nu chiar florarese sau zidari de pe santiere ,iar afara cand am iesit erau parcate cateva masini despre care cum se spune mai nou sau mai vechi-bengoase-.E o taverna unde te poti duce in gasca si nu trebuie sa te supui unui noblesse oblige si care nici nu iti vine in nota de plata. Pt Bucuresti este un loc unde daca stii sa te impui ospatarului poti chiar sa te simti bine.

  4. Am fost aseara la taverna si totul a fost ok pana in momentul in care a venit nota.aceasta din urma fusese marita cu vreo 4 carafe de vin alb si cu multe altele.ma rog…aveam pretentii…nu am mai intalnit restaurant in care sa comanzi un campari pe care il platesti dar…mai mult platesti pe langa si un prigat ca cica s-a preparat campariul…magarii mari se fac acolo…probabil Tuca nici nu are habar…oricum aveam pretentii mari…

  5. hm… asta nu e restaurant cu specific sirbesc, nu mai bateti cimpii, am fost de multe ori in serbia si mincarurile lor traditionale sint cu totul altfel. in rest, pare ok. :o)

  6. Eu am fost la taverna sarbului acum ceva timp. Totul a mers ok. Nimic extravagant… Dar un desert minunat…Clatite la cuptor cu crema de vin. Nici acum nu pot sa uit… Mmmmmm

  7. am fost angajata la taverna sarbului si pot sa spun ca este OK. ca restaurant vreau sa spun.totusi nu platesc personalul, adica spaga trebuie inpartita cu sefii la modul 40% iti revin tie ca angajat,iar daca cumva trebuie sa intri in concediu prenatal ,nu trebuie sa te mai astepti la retributii care ti se cuvin.a fost cel putin cazul meu!

  8. Am fost si eu aseara ,in noaptea de revelion la Taverna Sarbului Bucuresti… Am lucrat, ca inginer de sunet. Dupa concertul tzinut de Amaro Del am cerut de la barmenitza blonda un Red Bull,- s-a facut ca ploua… Asa ca pe la ora 2 am intrebat de seful de tura daca pot sa fiu sevit cu miraculoasa bautura. M-a servit. Shi atat. La un moment ma ghandii sa dau o fuga pana acasa sa maninc ceva,dar urmau sa vina sa cante Marius Mihalache si Adrian Enache. Asha ca am renuntatzt shi am stat cuminte in banca mea, invizibil pentru cei care m-au invitat. Intradevar, chelnerii alergau intruna cu farfuriile de mancare. Nu sthtiu daca e scum sau ieftin , fapt e ca modestia si bunul simtz nu prea au traba prin aceasta locatzie. Shi asha ceva s-a intamplat shi in revelionul din anul trecut. Cred ca nu mai calc pe acolo…

  9. Servirea e acceptabila dar preturile sunt prea mari pentru ceea ce ti se ofera:am cerut calcan-cam 40 ron dar a fost numai piele, grasime si oase! Atmosfera nu a existat:niciun fel de muzica, un ospatar scortos. Sa mearga cine vrea sa arunce banii degeaba!

  10. Am fost si la acest restaurant in urma cu cateva zile:terasa era dezolanta> Am cerut o limonada si cred ca era facuta cu sare de lamaie! Cred ca a fost cea mai proasta bautura pe care am baut-o vreodata!Mi s-a recomandat si o prajitura ungureasca: parea o mamaliga, total neapetisanta!

  11. restaurantul in primul rand nu are autorizatia de pompieri…ce sa mai spun, dar daca tuca e seful…se poate doamne! in loc sa fie inchis!!!

  12. este un restaurant foarte bun cu preturi poate ceva mai mari dar merita. nu e ptr toti amaratii care fac comentarii rautacioase si vor limonade

  13. Taverna sarbului – Sinaia. Nu accepta plata cu Master Card, doar cash… ok, atunci de ce nu emit bon fiscal decat la cererea expresa? Mesele sunt apropiate astfel incat nu ai nici un fel de intimitate, auzi bine-merci cum isi soarbe vecinul ciorba!! Nu am vazut buna-vointa din partea personalului vis-a-vis de grupurile mai mari de 6-8 persoane (straine fiind!!) de a organiza mesele ca bietii oameni sa fie cu totii. Muzica tiganeasca sarbeasca – dat tot tiganeasca se cheama, chelnerii nu prea in forma. Portiile destul de mari, preturile la fel. Nimic spectaculos sau cine stie ce rafinament gastronomic.

Leave A Reply