Restaurante Bucuresti

8 comentarii

 1. Oana Raileanu on

  Stimate Domn/Doamna,

  Intru-cat reprezint singura revista de vinuri din Romania, Wine Industry, apelez la Dvs. cu o mare rugaminte. In urmatorul numar al revistei vrem sa realizam un reportaj cât mai amplu despre vinurile grecesti.

  Pentru aceasta am avea nevoie de o informatie de la dvs. si anume cine sunt importatorii de vin grecesc pe piata romaneasca. Altfel spus, dupa cum banuiesc ca detineti in restaurantul Dvs. vin grecesc, as dori sa stiu de la cine il achizitionati?

  As aprecia daca as avea un raspuns prompt si cat mai rapid, ca ulterior chiar sa luam legatura pentru o colaborare.

  Va multumesc anticipat!

  Oana Raileanu
  Wine Industry
  Str. Fantanica, nr. 38
  Sector 2, Bucuresti
  Tel :(00) 40 740 / 039 580
  Tel :(00) 40 / 314 05 43 94
  Fax :(00) 40 21 / 250 40 62

 2. Nu este un restaurant de clasa, dar are mancare buna la preturi cat se poate de rezonabile. Pe scurt, se manaca BINE!

  Au o musaka excelenta, scoicile cu sos de rosii si branza feta sunt de asemenea foarte bune… per total o experienta nu extravaganta, dar in mod clar placuta!

  PS: pt. comentariu de mai jos: intrucat se scrie legat! hahaha

 3. ce are acest restaurant sunt preturile foarte mari. in rest, mancarea este fada, meniul arata ca la un fast food, iar recomandarile ospatarului sunt cat se poate de clasice, nimic grecesc.

 4. mircea moisiu on

  pentru EL GRECO. este tot ce poti sa-ti doresti in materie de gastronomie greceasca,iar preturile sunt mai mici decit in alte restaurante cu specific grecesc.Despre servire ,este loc si de mai bine,dar nu este mai rau decit la concurenta.

 5. radu stefan on

  mancarea este prost gatita, saracacioasa si scumpa, aspectul ieftin, nu are nici o legatura cu greek taverna

 6. EL GRECO, iata o oaza greceasca intr-un Bucuresti cenusiu. Daca mergi mai des te vei simti ca acasa! Eu il frecventez de 10 ani! Si nu imi pare rau!

 7. Marius Lupascu on

  Preturile sunt exagerate la restaurantul EL GRECO , am fost de 2 ori dar mi-a ajuns. Cu banii cheltuiti la EL GRECO mananci linistit in alta parte de 2 ori mai mult

Leave A Reply