Restaurante Bucuresti

Hard Rock Cafe Bucuresti

2

Hard Rock Cafe Bucuresti, restaurantul Rock ‘n’ Roll, va aduce retetele traditionale ale unui Hard Rock american si renumitele cockailuri purtand semnatura inconfundabila a casei. Tehnologia performanta permite o buna calitate a sunetului, astfel ca evenimentele speciale cu muzica live sunt printre cele mai apreciate din Bucuresti.

Hard Rock Cafe Bucuresti

Restaurant cu un istoric renumit printre amatorii de concerte live si petreceri prelungite.
Nr. de locuri: 300

2 comentarii

  1. Am revenit acum cateva saptamani la acest restaurant dupa o plimbare in Herastrau si am avut o surpriza neplacuta. De la intrare ne-a preluat o fatuca care tinea neaparat sa ne aseze la o masa de langa usa cu toate ca restaurantul era gol. Dupa discutii pe un ton ferm ne-am asezat unde am vrut. Am comandat hamburger, pacalit fiind de descrierea din meniu. Nu am mancat in viata mea un hamburger mai prost ca aici, fara nici un gust si crud la mijloc. Este inadmisibil pt. un restaurant cu astfel de pretentii si cu astfel de preturi. Servirea praf, probabil fatuca era suparata ca nu i-a iesit figura cu masa. Promit sa nu mai revin!

  2. Unul dintre cele mai bune locatii din Bucuresti!
    servirea este asemanatoare celei din State, iar mancarea este divina (costitele de porc si brownie sunt preferatele mele!)
    merita incercat!

Leave A Reply