Restaurante Bucuresti

Restaurant Alfresco

1

INCHIS, firma in faliment, creditorii sa se grabeasca la masa credala!

Vila de mare arta, stil neoromanesc, decorata cu mult bun gust in care lemnaria old-style este bine combinata cu elemente moderne. Locatia este superba, cu o terasa placuta si relaxanta.
Cat priveste meniul…
Gravalax Alfresco – somon marinat cu tortilla, sos de smantana cu marar si o salata Eisberg combinata cu rucola a fost excelent iar Risotto-ul cu fructe de mare bine temperat, cu midiile plinutze ca-n vremea Renasterii plus patru creveti imperiali, bine trasi la tigaie, strajuind movila de orez sprijiniti baraneste cu cateva fire de Chives, frunzulite ale unei varietati de ceapa, una dintre ierburile fine ale bucatariei mediteraneene.
Iar desertul, un tiramisu care imparte locul intai al podiumului bucurestean cu cel de la Quadri, a fost ca un poem scris cu mascarpone pe piscoturile insiropate cu simtz de raspundere.

Un comentariu

  1. Oferta ascutit cutite de bucatarie
    ASCUT PROFESIONAL – DAT LA PERIE CU PASTA, CUTITE DE BUCATARIE, FOARFECE, TOPORASE – LA CLIENTI, LA RESTAURANTE, SHAORMARII, CANTINE, MA DEPLASEZ ACASA LA CLIENT SAU LA RESTAURANT (ma deplasez pentru minim 7 cutite) IN BUCURESTI. PRETURI: 4 RON / CUTIT, 5 RON FOARFECE, 10 RON SABIE SHAORMA, 5 RON TOPORASE;
    TELEFON: 0727406414 E-MAIL: tocilarie_buc@yahoo.com

Leave A Reply