Restaurante Bucuresti

Restaurant Bistro Menuet

17

Ateneul Roman, una din bijuteriile Micului Paris, si-a pastrat imaginea impozanta si splendoarea intr-un oras din ce in ce mai rapid, oprind timpul in loc.

Restaurant Bistro Menuet

In acelasi spirit interbelic, afisand imagini ale perioadei respective, Bistro Menuet, in noua sa formula, va invita sa alegeti intre feluri de mancare atent preparate si asezonate respectand retetele frantuzesti clasice din Larousse de la Cuisine, intr-o prezentare care rasfata toate simturile. Un pahar de vin bun frantuzesc si un desert inspirat intregesc deliciul vizitei la Bistro Menuet.

17 comentarii

 1. Ion Caramitru on

  Am sosit prima data la Menuet cu prieteni si m-am simtit minunat.Totul este desavarsit si elegant!BRAVO!
  20 DEC. 2009

 2. Un restaurant extraordinar, o adevarata oaza de liniste, bun gust si ambianta de poveste,in care se pot manca bucate traditionale unguresti ascultand o muzica de calitate.
  Multumim pentru masa. – 14.01.2010

 3. O seara minunata,un maniu de exceptie,atmosfera incitanta pentru o seara superba intre prieteni de o viata.
  20.01.2010

 4. Ca vechi gourmand al bucatariei maghiare,in frumosul dvs.local am mancat specialitati pregatite mai gustos decat la multe restaurante din Ungaria si Transilvania.Ma intorc cat mai des cu placere aici si cu cat mai multi prieteni. -12.02.2010

 5. Traian Ungurenu on

  Un pranz plin de stil si gust.Diferendul romano-maghiar e rezolvat pe veci si inecat in sos picant.Felicitari si fidelitate garantata!
  17.02.2010

 6. Mi-am adus aminte de momentele fericite din casa unei matusi(Vegh) unde mirosurile mancarurilor erau ca ale mancarurilor de aic! Pentru mine a isemnat foarte mult.

 7. Misu Negritoiu on

  O surpriza extrem de agreabila! Am trecut pe la Menuet, obisnuiti sa cinam dupa concertul de la Ateneu. Dar… surpriza: un restaurant cu bucatarie ungureasca!
  Cautam de mult asa ceva in Bucuresti. Surpriza este ca-i si… veritabil. Felicitari pentru initiativa, curaj si reusita.. Bravo! Sunt convins ca vom deveni clienti permanenti.
  Frumoasa realizare. Succes in continuare!

 8. Mihaela Pirvu on

  Am avut placerea si onoarea de a serba doctoratul aici la dvs. Va multumesc pentru ospitalitate si sper sa ne revedem cat mai curand!

 9. Fam Georgescu on

  Dupa aproape 8 luni am revenit! Va felicitam ca ati reusit sa faceti ceva frumos si… gustos! Cu prietenie… mai venim.

 10. Un local splendid, plin de caldura sufleteasca, care aminteste de Bucurestiul de odinioara. Multumesc

 11. Va multumesc ca existati, pentru ca mai exista locuri unde rafinamentul se intalneste cu grija si respectul pentru semeni. Mult succes! Simona, Marian, Claudia, Bogdan

Leave A Reply