Superb pe dinafara, placut pe dinauntru, cu aparentza cam inghesuita mai ales in orele aglomerate; cam asa s-ar traduce termenul Byblos langa Ateneu.
Restaurant Byblos
Superb pe dinafara, placut pe dinauntru, cu aparentza cam inghesuita mai ales in orele aglomerate; cam asa s-ar traduce termenul Byblos langa Ateneu.
Pacatele de-abia incep, pentru ca din toata lista de peste aveau doar omniprezentul somon (si ala grill, ca sa nu existe prea mare bataie de cap). Si era vineri seara! Spre duminica probabil mai gaseam doar dovlecei pane! Risotto cu trufe a fost chiar insipid, mai rar asa porcarie, n-am reusit sa inghit mai mult de doua inghitituri.
Fresh-ul de portocale a avut ghinionul unui an ploios, ospatarul norocul unei zodii glumetze; m-a intrebat: nu-i asa ca nu v-a fost foame?
Nu e nevoie sa mai spun ca era plin cu nativi britanici imbujorati de "mitilicul" ingurgitat si inconjurati de blonde obligate sa zambeasca la orice eructatie a partenerului stafidit pe meleaguri straine.
2 comentarii
Servirea este ireprosabila, mancarea foarte buna, atmosfera foarte placuta si intima. Totul este de un bun gust desavarsit. Gasesc insa total nepotrivit faptul ca meniul este doar in limba italiana. Era oare atat de greu sa fie si in romaneste, eventual engleza??? Portiile sunt mici raportate la preturi!
Atmosfera denota eleganta si rafinament, gama culinara este generoasa, preturile sunt mult peste medie dar … seriozitatea atinge cote minime. Cand iti este lumea mai draga, patronul anuleaza rezervarile dupa bunul plac. Intrati daca sunteti in trecere si sunt mese libere dar feriti-va sa va bazati pe un aranjament in avans. Riscati sa ramanteti cu invitatii in drum.