Restaurante Bucuresti

Restaurant Casa di David

21

Restaurant Casa di David
Servirea e atenta. Preturile sunt spre limita de sus, as zice totusi ca merita, mancarea a fost de exceptie, mai putin tiramisu.

Restaurant Casa di David

Expozitie de masini bengoase in parcare, inflatie de ospatari si picoli pe terasa, soare placut si-o priveliste frumoasa a lacului, cam astea au fost auspiciile sub care a debutat vizita la Casa di David.
Am luat un somon grill, nota 10 pentru faptul ca m-au intrebat cum il vreau pregatit: in sange, mediu sau uscat, in putine locuri apare acest obicei, cu garnitura de orez. Excelent pregatit somonul, orezul de o calitate exceptionala, chiar a fost o placere. Tiramisu n-a excelat insa, bucatarul scapase putin cam prea mult Amaretto sau ceva esenta de migdale. nu am sesizat foarte bine. Oricum nu a fost ce trebuia sa fie. Inghetzata e foarte buna si prezentata superb. Chelnerii sunt (vorba lui Lapushneanu) "slabi" ca pregatire dau multi, cativa dintre ei cu aere de golanashi.
Unul dintre ei nu stia nici macar sa umble cu rashnitza de piper. Oricum servirea e atenta. Preturile sunt spre limita de sus, as zice totusi ca merita, mancarea a fost de exceptie, mai putin tiramisu.

21 de comentarii

  1. Multe fitze iar preturile sunt cam mari daca luam in considerare calitatea mincarii si serviciile.

  2. super restaurant…si da dragilor e de fitze,si`mi place ca e asa…super tare…merg cu prietenul meu de cateva ori pe saptamana acolo si e super.

  3. multi mi au spus ca nu au mancat bine iar preturile sunt exagerate,eu am mancat foarte bine,iar fitele le vezi numai daca esti si tu fitos.eun retsaurant bun cu servicii ireprosabile.poate si asta l a facut sa fie un restaurant de lux,nu numai bucataria,mancarea.

  4. imi place foarte mult mancarea. foarte frumos aranjat si serviciile sunt ok.daca vrei ceva deosebit casa di david din lascar catargiu este mai potrivita pt ca personalul de acolo este mai amabil si vorbesc engleza foarte bine.

  5. RESTAURANT FRUMOS, MANCARE BUNA, PRETURI OK (OBRAZUL SUBTIRE CU CHELTUIALA SE TINE) TERASA DE LANGA LAC E SUPERBA IN VERILE CALDUROASE, O OAZA DE BUN GUST SI RACOARE PE MALUL APEI. SE MANANCA BINE SI IN VICTORIEI…IL RECOMAND CU CALDURA

  6. Restaurant 10,ambient 10,picoli 20, spusii ospatari sau ce se cred ei 0,stiu sa dea numai comenzi si sa se plimbe in sala cu mainile goale si pe deasupra pretind spagile picolilor,sa le fie rusine……..un ospatar adevarat trebuie tot timpul sa mearga in sala cu mainile pline si sa se intoarca mereu cu mainile pline,eu am facut meseria asta pt 12 ani si cred ca un pic de experienta am……spusii sefi de sala nu stiu nici macar sa faca prezenarea unei sticle de vin care costa o multime de bani,abar nu au de capul lor si se cred mari smecheri.Am fost de foarte multe ori la voi dar odata am fost tratati foarte prost de sefii de sala pt ca nu le-am lasat spaga,dar am facut special(a fost o proba) pt ca facusem un pariu cu oaspeti pe care ii aveam la masa,nici macar nu ne-au spus larevedere….va dati seama ce sefi de sala aveti?E un grosso problema qesto……cea ce fac ei cred ca este o smecherie dar va spun eu este o mare prostie……i-mi pare rau ca a trebuit sa scriu lucrul acesta dar cred ca va va folosi la ceva…….Bafta

  7. Restaurantul este super, preturile reflecta calitatea locatiei si a serviciului, mi se pare absolut ok. Pt cei care spun ca are prea multe fitze, cred ca sunt doar frustrati… Fratilor, daca nu va place, stati acasa si mancati shaorma. este accesibila si nivelul de fitze este sub zero, asa, pe masura voastra!

  8. am fost la CASA DI DAVID de foarte multe ori si nu am fost niciodata dezamagita sau aproape niciodata pt ca ar exista vreo trei episode. primul cind au scos tiramisu cu fructe de padure, al doilea cind cu scuzele de rigoare n au vrut sa mi faca un preparat fara ceapa cu toate ca atit eu cit si sotul meu suntem clienti vechi iar al treilea episod s-a consumat saptamina trecuta cind am constatat cu stupoare ca toti ospatarii sint noi ,toti ospatarii vechi au plecat la CLASA DI T in dorobanti.acei ospatari ne faceau sa ne simtim extraordinar de bine,nu-ti lipsea nimic de la masa.eu si prietenele mele suntem dezamagite.O mincare asa de buna nu trebuie adusa la masa de catre niste mitocani.imi pare rau dar asta este adevarul.

  9. In piata victoriei Buongiorno a prelut o locatie a celor de la di david. Azi inteleg de ce Buongiorno merge mult mai bine decat di david. Pentru ca au imbogatit meniul si au preturi de 3 ori mai mici. Adica normale. Nu am sa mai merg la di david. Nu sunt un smecher prost.

  10. AleSS_Vip.... on

    casa di david este cu sigurantza cel mai de fitza restaurant.. nu cred k o sa mai vezi tu pe nicaieri la masa pe dl Tiriac, dl Nastase…(amandoi.. adrian si ilie.. ) dl Bostina, dl Sandulescu, dl Marculescu.. si multii altii cu bani… de ce crede-tzi k astia vin la casa di david.. ptr k se haleste super bine.. iar saracii astia care ies o data pe luna la restaurant si atunci vin la casa di david.. si mananca pizza sau paste…. scuza-ma astia nu sant clienti..asa k mai incet cu casa di david.. k este super.. iar faptu k au schimbat totzi ospatarii aia batranii.. este super bine.. c-am totzi aveau aere.. si te priveau de sus…. bafta celor noi.. k noi astia cu banii santem mai dificili un pic….

  11. 1. restaurantul nu este semnalat din strada sau la intrarea in parc

    2. personalul e foarte tanar si bine dresat, format in intregime din baieti si fete de cartier

    3. meniul murdar si patat, titlurile nu sunt scoase in evidenta in text

    4. nu exisata in meniu preparate din carne de porc

    5. daca doresti o friptura si nu agreezi carnea de vita, nu ai alta optiune decat un singur fel din carne de pui

    6. puiul cu legume era sarat OCNA; in viata mea n-am mancat asa potroaca

    7. nici un fel de paine la masa si nimeni nu te intreaba daca doresti asa ceva

    8. am cerut un pahar de vin pe care au uitat sa mi-l aduca

    9. in loc de inghetata de capsuni comandata s-a adus inghetata de nuci

    10. mesele alaturate s-au umplut cu clienti care FUMAU; nu am fost intrebati nici in momentul in care am facut rezervarea si nici in momentul cand am intrat in restaurant daca suportam fumul de tigara

    In rest, mancarea foarte buna, locatia excelenta.

  12. monica lungu on

    NUNTA
    DACA AS DORI SA ORGANIZEZ NUNTA IN LUNA MAI IN ANUL 2009 LA DVS PENTRU APROX.80-100PAX SE POATE ORGANIZA LA DVS IN CAZUL IN CARE MAI AVETI DATE LIBERE IN ACEASTA LUNA .DACA ESTE POSIBIL SA-MI TRIMITE-TI SI O OFERTA DE MENIU.
    MULTUMESC
    MONICA LUNGU

  13. Cine a postat asta?… e prima oara când mergi intr-un restaurant, probabil. Daca bei bere si iei o salata la terasele de cartier nu inseamna ca stii ce vorbesti acolo. La Il Gallo Nero, Il Calcio- oricare dintre ele, Quattro Staggioni, El Bacha din Herastrau sau de la Marriot, Pescarul, Siam, etc, etc, etc… intotdeauna esti intrebat cum vrei friptura, tonul, somonul: bine facut, mediu sau in sange. Cât despre Tiramisu, n-ai sesizat daca era Amaretto sau esenta de migdale pentru ca nu te pricepi. Ceea ce e OK, dar nu inteleg ce ti-a venit sa te dai cunoscator si sa postezi.
    M-a sâcâit tonul sigur cu care ai facut remarcile având in vedere cât de evident e ca nu te pricepi… Tiramisu e desertul meu preferat la restaurantul asta!

  14. Nu inteleg, de ce ai firishoare de spuma la coltzurile gurii, domnule Dan? 🙂
    In review e scris: m-au intrebat cum il vreau pregatit: in sange, mediu sau uscat, in putine locuri apare acest obicei, in niciun caz nu scrie ca nicaieri.
    Apropos, din restaurantele enumerate de dumneata, cateva sunt de ceva timp inchise (ambele El Bacha si Siam). Probabil ca n-ai mai iesit demult din casa.
    Si daca dai ca exemplu de restaurant bun Pescarul… nu pot decat sa-ti urez pofta buna la shaorma! 🙂
    Faptul ca dumneata te indopi cu un tiramisu indoielnic, nu inseamna ca e si bun.

  15. Foarte dezamagit de un ospatar nesimtit, de abureale fetei de la receptie cu toate ca aveam rezervare si de o nota umflata. Am fost la restaurante mult mai scumpe si am plecat incantat. Aici ai suprize la final in nota si un gust amar. Mancare ok

  16. Ospatari nesimtiti care strica seara.
    Cersetori, slab pregatiti. Parca dau de pomana asa te trateaza. Niste muritori de foame, care se cred mari sefi, iar tu care cheltui 2 salarii medii pe economie trebuie sa fi fericit ca-ti face onoarea si te bage in seama.
    Vai ce servire.

  17. Scump si fitzos. Am fost odata si mi-a ajuns. Schimb locatia cu ceva mai bun. Ma duc la altii ca e mai bine. Restaurant Istria, specific pescaresc. Aici muzica live mancare super, servirea ok preturi medii , locuri de parcare. Il gasiti pe calea victoriei in spate la bcr

Leave A Reply