Restaurante Bucuresti

Restaurant Casa Huber

1

Intr-o zona linistita si plina de verdeata, aproape de lacul Vacaresti, restaurant Casa Huber va intampina cu un bogat si relaxant repertoriu evergreen, completat de savuroase preparate romanesti si internationale.

Restaurant Casa Huber

La Restaurant Casa Huber se pot organiza evenimente corporate, dar si nunti, botezuri si aniversari, amplasamentul locatiei conferind clientilor  discretie si intimitate, pe un fundal muzical armonios ales dupa voia oaspetilor, care intotdeauna se simt ca la ei acasa.

Bucataria restaurantului este cu specific international dar si autohton, bucatarul fiind un maestru intr-ale bucatariei traditionale.  Portii savuroase si bogate,  amprentate de iscusinta bucatarului, va vor face sederea in restaurant sau pe terasa o adevarata croaziera prin taramul gusturilor alese.

 

Un comentariu

 1. IDEAL INOX on

  Echipamente HoReCa pentru afacerea ta!

  Ideal Inox este PRODUCATOR de echipamente HoReCA.
  Va punem la dispozitie o gama larga de masini de gatit precum: aragaz inox, plita profesionala, aparat fiert paste, friteuze, grill profesional, aparat hot dog, etc.
  In functie de dimensiunile spatiului existent putem realiza hote profesionale, mese inox, spalatoare inox respectand dimensiunile solicitate.
  Oferim dotari complete pentru restaurant, hotel, pizzerie, fast-food, etc. respecatnd cele mai riguroase norme de flux tehnologic si igiena, astfel fiecare echipament tip HoReCa sa satisfaca nevoia clientului.
  IDEAL INOX-tel: 0745017009;0212550526;

Leave A Reply