Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Viitorului nr. 98 sector 2 Bucuresti
Tel: 021.212.02.39/0726.130.138.
www.china-town.ro
info@china-town.ro

Restaurant China Town

5

Crescut intr-o zona nu prea selecta, pe Viitorului aproape de intersectia cu Eminescu, China Town e o surpriza foarte placuta.

Restaurant China Town

Mancarea e excelenta (nu e stilul Sichiuan, iute, ci predominant Beijing, cu arome mai domoale, mai rafinate, mai dulcege chiar). Oricum au si cateva picanterii care-ti rup cerul gurii, daca insisti.
Servirea este in general impecabila. Mai au mici sincope cand e plin ochi, dar acceptabile.
Am testat:
-vinete cu aroma de peste – superbe – nota 10
-radacini de soia cu castraveti – ceva deosebit, n-am mai gasit in Ro
-branza de soia in sos iute – excelenta, pentru cunoscatori

Si una peste alta, ceaiul de iasomie e brici.

5 comentarii

 1. buna ziua,
  rog rezervare ptr data de 24 iunie a.c. ptr 3 persoane de la ora 19, 30 pe numele de dragoescu octavian
  rog confrmare la tel 0728088694
  multumesc,

 2. Chelneri cu jeg sub unghii si obraznici rau, mobilier rapciugos reparat ca la tara, kitch mult pe pereti, fete de mese murdare si rupte pe alocuri. Mincarea nu e f rea dar folosesc mezeluri in ea pe alocuri.
  Doar o alta spelunca in care esti tratat de parca ai cere de pomana nu ai plati pt consumatie.nota 3

 3. nu este o zona tocmai selecta…in ferentari este select. Cea mai scumpa zona din Bucuresti…nu-ti mai da cu parerea in imob…mananca si spune-ne cum este…si cam atat:)

 4. Personal neatent , murdar si nepoliticos , esti servit in scirba , mincarea este proasta si murdara , in plus am fost mintit in fata cu anumite specialitati , de ex am cerut porumb prajit , curios fiind ce e in meniu , si mi-a fost servita o gramajoara de porumb scoasa din conserva , putin incalzita si gata. Nu aveau de baut , din mincare lipseau o groaza de pozitii din meniu , nu ma mai duc si nici nu va recomand.

 5. e cel mai bun restaurant chinezesc dintre toate cele pe care le-am incercat in bucuresti. mincarea este super-ok, personalul e ok. daca faceti abstractie de cum este decorat locul (tipic chinezesc, atipic pentru fitze romanesti), chiar e un loc in care te poti simti bine si minca la fel de bine. nu e ca-n china, da’ pentru bucuresti e peste multe alte restaurante chinezesti.

Leave A Reply