Restaurante Bucuresti

Restaurant Cucina

3

Restaurantul Cucina este unul foarte popular, inca de la infiintare. Mancarea traditionala cu specific italian este foarte apreciata de clienti, acum deveniti clienti fideli. Serviciile sunt ireprosabile.

Restaurant Cucina

Foarte popular, inca de la infiintare. Mancarea traditionala cu specific italian este foarte apreciata de clienti, acum deveniti clienti fideli. Serviciile sunt ireprosabile.  

3 comentarii

  1. a fost fain , acuma e cu fite asa de mari ca pleci flamand ( portii mici si meniu superslab- asa de fitos ca nici nu mai e italian)

  2. am comandat pizza…eu Toscana..si a fost una din cele mai bune pe care le-am intalnit ever…si preturile sunt pe masura (pizza – 32-35 ron , berea 10 ron) dar eu zic ca merita macar o data sa mergi acolo

  3. Am fost aici acum cateva saptamani. Ma gandesc ca s-o mai fi schimbat de la ultimele postari, pentru ca eu am gasit lucruri foarte ok aici: de la mancare, pana la rapiditatea servirii si, bineinteles, amabilitatea chelnerilor. Daca ajungeti pe Calea Vacaresti, merita sa intrati sa incercati o saltimbocca. Absolut delicioasa.

Leave A Reply