Restaurante Bucuresti

Restaurant Davvero

9

Restaurant Davvero – specific italian.

Restaurant Davvero

Zilnic intre orele 11.00-17.00 ofera 3 meniuri complete, pentru masa de pranz.

9 comentarii

 1. Super tari, sigur mai vin. Mi-a placut foarte tare ideea cu meniurile de pranz, trei la numar si numai 12.5 lei. Adica cu 12.5 poti manca pe saturate. Numai bine pt noi cei care venim la Davvero in pauza de masa sa servim ceva.

 2. Nu am mai mancat de mult asa de bine, am mai fost si in alte restaurante unde se manca bine, dar parca cei de la davvero sunt peste toti, mancarea are acel ceva care te face sa revii, sa mai comanzi o data, sa mananci acelasi fel de mancare si sa ti se para ca si cum ar fi fost prima oara, parca de fiecare data descoperi ceva nou.

 3. aiurea, astea sunt comentariile celor de acolo.
  de fapt e un restaurant la piciorul blocului, langa parcul tineretului.
  acceptabil, ce-i drept, dar nici cu toata poezia asta care-ti intoarce stomacul pe dos.

 4. Sincer imi pare rau Belo ca nu stii sa apreciezi un restaurant bun, crede-ma ca nu fac poezie pe site-uri si nici nu fac parte din staf-ul restaurantului asa ca stai linistit. Din cate stiu eu scopul acestor comentarii sunt ca sa ajute pe cei ce le acceseaza sa isi faca o impresie despre localul respectiv, am venit si eu aici ca si tine (presupun ca ai fost la Davvero), mi-a placut, am revenit si am vrut sa impartasesc si cu altii experienta mea. Asta e parerea mea proprie si personala si daca ai ceva impotriva cu asta imi pare nespus de rau pentru tine.
  Nu cred ca e nevoie sa iti mai amintesc ca dreptul la cuvant este garantat prin constitutie.

 5. mincare mediocra, servire lenta, chiar indolenta. chiar asa, restaurant la piciorul blocului, unde pot veni ghiolbanii din zona cu catel , cu purcel, fara sa dea faliment sau sa ia un credit de la banca si sa rigiie apoi fericiti ca ‘au servit masa in oras’! bleah!

 6. buna!am si eu o intrebare in legatura cu pranzul de la davvero..stie cineva cam in ce consta?de exemplu daca include si bautura..si daca e valabila oferta si vineri,de la cat la cat?daca poate sa raspunda cineva pana maine ar fi super.multumesc

 7. f buna mancarea desi intr-adevar servirea uneori este mai lenta, dar bineinteles la cat de aglomerat este acolo, se merita pt orice buzunar , recomand toate preparatele, pe testate si incercate ;), merg acolo de mai bine de un an foarte des , am avut la un moment dat ocazia sa merg zi de zi , yummi, pofta buna!

 8. Cu parere de rau trebuie sa scriu de rau despre restaurantul Davvero de pe Bd. Tineretului. Mancam acolo aproape saptamanal (7-8 persoane) dar cand am dorit sa facem o rezervare de ziua Sf. Gheorghe…ni s-au cerut 400 lei noi DOAR pentru a rezerva o masa de 15 persoane. Aveam o parere buna despre locatie dar se pare ca si la noi tot ce e frumos si bun tine putzin. Nu mai spun si de faza in care la telefon ni se spune sa nu cumva sa venim imbracati in training…Imi pare rau ca asha se intampla dar du mai recomand la nimeni restaurantul Daverro

 9. Cu surprindere am observat ca la parterul blocului din tineretului unde mancam bine acum ceva vreme, iar in ultima vreme tot mai prost, nu mai scrie Davvero, ci scrie mare MOMENTS. Am intrat, am mancat si cu placere am constatat ca mancarea este mult mai buna – se vede ca ingredientele folosite sunt de calitate mai buna, oamenii sunt mai prietenosi, prompti si atenti. Mi-au spus ca s-a schimbat propietarul, iar noii propietari chiar vor sa faca treaba buna. Aviz cunoscatorilor.

Leave A Reply