Restaurante Bucuresti

Restaurant fusion Centrul Vechi

1

Restaurant fusion Centrul Vechi se poate numi Charme, desi tendintele sunt spre mediteranean, pronuntate de pe vremea cand, in urma cu vreo 5 ani, la deschidere, aveau primul meniul alternativ din Bucuresti, cu preparate dietetice.

Restaurant fusion Centrul Vechi

De 5 ani exista, asadar, Charme, restaurant fusion in centrul vechi. Se mandresc ca au cautat mereu retete noi si interesante (si le-a reusit), care au surprins si au incantat. Spiritul Charme a fost innoit odata cu schimbarea periodica a interiorului.
De aceea, daca doriti o masa speciala in oras, sunteti asteptati alaturi de prieteni si familie, intr-o atmosfera relaxanta, cu un meniu mediteranean si fusion.

Restaurantul & Lounge Charme, localizat in centrul istoric al Bucurestiului, pe strada Smardan nr 12, a aniversat pe data de 9 iunie, cinci ani de la infiintare. Evenimentul s-a bucurat de o petrecere tematica: “Alb” la care au participat mai mult de 150 de prieteni apropiati.

Invitatii au avut parte de o surpriza din partea gazdelor, peste 150 de baloane albe s-au inaltat spre cer, simbolizind increderea in viitor.

Un comentariu

Leave A Reply