Restaurante Bucuresti

Restaurant Gallienus

0

Situat in centrul capitalei, in punctul in care se uneste poezia Bucurestiului de altadata (Lipscani) cu punctele de interes major ale actualei metropole, Restaurant Gallienus propune o delectare culinara mediteraniana gata sa raspunda celor mai pretentioase provocari, cu un meniu plin de imaginatie, savoare si o atmosfera intima, memorabila.

 Restaurant Gallienus

 

Purtand numele singurului imparat roman care a promovat cultura elenistica in armonie cu cea romana clasica, Restaurant Gallienus este in esenta un restaurant cu specific sicilian. Miriada retetelor regasite in meniu imbina cele mai reusite si mai indragite idei culinare din gastronomia mediteraneana. Puteti alege din meniu "a la carte" sau din specialitatile bucatarului sef. Amprenta personala a chef-ului restaurantului Gallienus, Giuseppe Pipo, adauga intotdeauna un element surpriza retetelor propuse in meniu, astfel aici veti descoperi cu adevarat diferenta dintre prepararea unor retete si arta culinara care presupune talent si pasiune. 

Restaurant Gallienus este locul ideal pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, pentru pauzele relaxante dedicate rasfatului culinar, dar si pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Pentru noi este primordial ca dumneavoastra sa gasiti intotdeauna cea mai buna solutie, de aceea echipa noastra de profesionisti va vor acorda toata atentia pentru ca fiecare eveniment sa se transforme intr-o reusita memorabila.

 

 

 


 

Leave A Reply