Restaurant Tortuga – grecesc si mediteranean, la intersectia str. Traian cu Calea Mosilor.
Restaurant Tortuga
Retetele traditionale autentice grecesti au fost baza stabilirii meniului restaurant grecesc Tortuga, iar alegerea stricta a materiilor prime precum si a condimentelor ofera o aroma unica a preparatelor mai sus mentionate si care, in diverse forme, pot fi gasite spre degustare.
Meze – piesa de rezistenta a bucatariei locale est-mediteraneene (si implicit si la Tortuga) reprezinta o multitudine de gusturi in portii mici-mijlocii si care, prin numarul lor, pot reprezenta o masa completa. Avantajul consta in a degusta un pic din toate astfel incit nenumarate gusturi pot fi savurate intr-o singura masa.
Produse unice din zona precum mastica, ce este produsa numai in insula Chios din marea Egee, care au povestea lor de milenii, regasite in scrierile si retetele lui Hippocrates plantele medicinale sau aromatic – gastronomice au lasat amprenta in bucataria zonei se vor regasi in meniul Restaurant Tortuga.
Mancarea este buna, in proportie de 69%, dar preturile restaurantului Tortuga sunt destul de mari pentru cantitatea si calitatea oferita. Ambientul e placut.
Un comentariu
Adevarul este ca in Bucuresti nu are nici un sens de a servii mancaruri mediteraneene,numai prin simplul fapt ca meditaraneenii nu au acceptat nici o data bucataria Romaneasca, fiind nult mai aspectoasa si mai gustoasa in comparatie cu souvlaky, pasta sau paella etc.Cine ne viziteaza tara cu siguranta nu va merge sa manance Greceste sau Italieneste. Totii ar dorii o mancare ca la mama acasa stropita cu un vin Romanes,si bineinteles cu un mic taraf de lautari in costume nationale………..