Restaurante Bucuresti

Adresa: 16 Gabroveni Str.
Tel: 021-314 70 46
Open: 11:00-24:00

Restaurant Hanul Hangitei

11

Restaurant Hanul Hangitei – unul dintre primele restaurante in centrul vechi.

Restaurant Hanul Hangitei

Folclorul romanesc este unul dintre depozitele spirituale si intime ale poporului nostru, de aceea am creat un cadru rustic in care puteti petrece cateva clipe de relaxare si sa puteti servi mancaruri „cum numai mama si bunica va gatesc”.

La Restaurant Hanul Hangitei gasesti zilnic tocanita „banateana”, sarmalute, tochituri, ciorbe si platouri taranesti, proaspete si apetisante, alaturi de vinuri gustoase.

11 comentarii

 1. Va rog sa imi spuneti daca aveti liber pe 2 sau 9 iunie 2007 pentru o nunta de circa 120-130 de persoane. De asemenea, va rog sa imi spuneti pretul meniului pentru un astfel de eveniment.

  Multumesc, cu stima
  Bogdan

 2. Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca aveti liber pe 11.08.2007 pentru organizarea unei nunti de circa 100 de persoane si de asemenea as dori sa aflu si pretul meniului pentru aceasta ocazie .
  Va multumesc

 3. Va rog sa-mi comunicati daca aveti locuri pentru Revelion, care este pretul/persoana si ce contine meniul.
  Va multumesc anticipat

 4. Va rog sa-mi comunicati daca aveti locuri pentru Revelion, care este pretul/persoana si ce contine meniul.
  Va multumesc anticipat

 5. Va rog sa-mi comunicati, cat se poate de urgent, daca aveti locuri pentru Revelion 2007, care este meniul si pretul pt. o persoana si cum se poate face o rezervare pentru o masa de 2 persoane.

 6. Va rog sa-mi comunicat daca este posibila organizarea unei nunti pe 23.06.2007 sau 29.06.2007 pt un nr. de aprox. 200 -230 persoane si care este costul unui meniu. Multumesc! Astept raspuns!

 7. Florina-Mihaela Balasa on

  Buna ziua! Mi-ati fost recomandat cu mare caldura de o domnisoara care si-a organizat la dvs petrecerea de sfarsit de studentie! Eu urmeaza sa cunun si pentru ca ne-am trezit cam tarziu as avea cateva intrebari: de cate locuri dispuneti pentru organizarea unei nunti si cum ar putea ele fi impartite (mese de cate persoane?)? si nu in ultimul rand daca se intampla sa aveti vreo sambata libera (pentru o nunta) in intervalul 15.08.2007 – 15.09.2007? In speranta ca imi veti raspunde cat de repede va multumesc anticipat!

 8. Mircea Sangriu ( Las Vegas) on

  Excelenta atmosfera,cu un service impecabil si o experienta deosebila din punctul de vedere al personalului si patronilor.Recomand cu insistenta a fii vizitat de persoanele exigente cu gusturi fine,profesionale. Felicitari. Mircea Sangriu ( Las Vegas)

Leave A Reply