Restaurante Bucuresti

Restaurant Hong Kong

2

Restaurant Hong Kong – mancarea buna spre foarte buna, servirea acceptabila, atmosfera de prost gust – e o gasca formata din ospatari + 2-3 tipe de etnie roma (par a face parte dintre vecini), care se harjonesc in sala alaturata urland si injurand ca la usa cortului. Pacat de mancare.

Restaurant Hong Kong

mancarea buna spre foarte buna, servirea acceptabila, atmosfera de prost gust – e o gasca formata din ospatari + 2-3 tipe de etnie roma (par a face parte dintre vecini), care se harjonesc in sala alaturata urland si injurand ca la usa cortului. Pacat de mancare.

2 comentarii

  1. merg de 10ani la acest restaurant si mancarea este foarte buna. am incercat TOATE restaurantele chinezesti din Bucuresti si nu au nimic in comun cu gustul autentic al mancarii chinezesti. cine a fost macar odata in China stie ce spun. la Hong Kong mancarea este cea mai apropiata ca gust de mancarea autentica.

  2. mancare proasta servita in bataie de joc iar personalul de ultima speta niste tigani imputiti. nu recomand acest restaurant nici la dusmani. atentie se scuipa in mancare iar la iesire te pandesc hotii si cersetorii.

Leave A Reply