Restaurante Bucuresti

Restaurant Il Mulino

1

Restaurant Il Mulino s-a deschis relativ recent in Bucuresti, langa Camera de Comert, pe str. Radu Voda. Meniul restaurantului este cu specific italian, paste fresh, pizza in cuptor cu lemne, cele mai bune branzeturi italiene si cele mai savuroase deserturi.

Restaurant Il Mulino

Restaurant Il Mulino este genul de trattorie italiana in adevaratul sens al cuvantului, unde oricine intra mananca foarte bine, preparate gustoase si sanatoase, facute din cele mai proaspete ingrediente, de catre o echipa de bucatari de inalta clasa.

Desi este un restaurant la inceput de drum, clientii care i-au trecut o data pragul au fost fidelizati prin calitatea preparatelor si a serviciilor, veti constata ca foarte usor puteti deveni un obisnuit al casei. Pizza este cea mai buna din Bucuresti.

Un comentariu

  1. Am fost de cateva ori la restaurantul Il mulino: mancare excelenta, chelneri serviabili, curat, placut! Aseara, 14 februarie, am ales din nou locatia dvs. Totul ar fi fost ca altadata daca nu ne-ar fi deranjat foarte tare copilul cuiva din staff care a alergat si a urlat prin restaurant tot timpul cat am stat acolo. Noaptea, la orele 22,30 un copil de cativa ani trebuie sa doarma adanc, in patutul lui, supravegheat de parinti responsabili. Ne-ati stricat seara, cu regret va anunt ca nu mai venim acolo si ne vom anunta si prietenii sa va ocoleasca…

Leave A Reply