Restaurante Bucuresti

6 comentarii

  1. Halal restaurant! In spate sunt numai coloratzi la taiat de varza, iar patronul/managerul (un tip pe nume Adrian) este un JEGOS, din toate punctele de vedere. Am ajuns acolo invitat de cineva si era sa ne luam bataie cand am avut pretentia sa ni se dea factura. Dupa ce am verificat si eu in stanga si in dreapta constat ca nu sunt singurul care a avut experiente neplacute acolo. Pacat de intreg clubul, care e fain, restaurantul insa…. Pescariule, scapa de jegosul ala!

  2. am fost de cateva ori in acest rstaurant si pot spune ca mi-a placut foarte mult. servirea a fost promta si personalul foarte amabil, unul dinte prietenii cu care am luat masa acolo a avut nevoie de factura si nu a avut nici un fel de problema.
    cu siguranta voi reveni in acest local.atmosfera este super ..iar de muzica….nota 20….

  3. Popa Marian on

    Fugiti cat puteti de mult de acest restaurant.Atat ca si clienti cat si ca angajati.Nici sa nu va treaca prin gand sa va angajati acolo.Se dau tepe celebre.Munciti degeaba,fara carti de munca.patronul..adrian doncu este un tepar fara egal si un jegos de om.Ca si clienti va recomand acelasi lucru…FUGITI.Una scrie in meniu si alta veti manca..va garantez.

  4. salut defta , sory pt faza care credeti ca poate am facuto din nesimtire da nu e asa am crezut k o sa plec in afara da nam mai ajuns din cauza din care stiti si voi si as vrea sa ma intorc dak se mai poate la voi ast raspuns.

  5. a fost odata ca-n povesti o carciuma in bucuresti numita La Provence din care sa cam ales prafu doncu asta de care tot ziceti voi la fel a fost o data un baiat bun dar bani schimba omu si l-au schimbat si pe el :PS nu-ti mai bate joc de cei care te-au ajutat sa devi ceea ce esti azi

  6. Restaurantul … lasa de dorit foarte mult, prin nepromtitudinea ospatarilor (astepti si nu te baga nimeni in seama), si prin faptul ca m-au pus de 3 ori pe drumuri ca sa-mi dea factura pentru consumatia de 350 ron !!! Probabil se asteptau sa renunt … Mancarea … hmmm, relativ, nici prea-prea, nici foarte foarte …

Leave A Reply