Restaurante Bucuresti

12 comentarii

 1. M-ar interesa organizarea unei nunti pe data de 21 octombrie 2007, la restaurantul dumneavoastra. Am 80 de invitati. Astept un raspuns pentru o posibila intalnire. Va multumesc!!

 2. M-ar interesa organizarea unei nunti la restaurantul d-voastra in luna septembrie, intr-o zi de sambata. Nr. de invitati este de 80-100. Ati putea sa-mi trimiteti cateva variante de meniu?
  Va multumesc si astept cu interes raspunsul d-voastra.

 3. M-ar interesa organizarea unei nunti in luna septembrie 2007, intr-o sambata la restaurantul dumneavoastra. Am 100 de invitati.As dori sa aflu daca aveti locuri libere si cat este meniul. Astept un raspuns pentru o posibila intalnire. Va multumesc!!

 4. Ciprian Toaderu on

  Buna ziua,

  As dori sa-mi facetzi o oferta pentru urmatorul serviciu:
  masa de pranz constand in ciorba si felul doi pentru 10 persoane pentru aprozimativ o luna de zile.

  Cu respect,

  Ciprian Toaderu

 5. Doamne fereste! nu recomand nimanui sa arunce banii intr-o bodega numita, in mod atragator, la templu – clubul oamenilor de afaceri. Am fost invitata luna trecuta la nunta unei prietene, si am plecat scarbita din local: chelneri ce te trateaza in cel mai mare sictir, mancare execrabila, muzica de mahala, locatie proasta (pe o alee intunecoasa unde misuna boschetarii,aurolacii si cainii comunitari)…pierdere de timp si de bani!

 6. Am impresia ca poarta ghinion.
  O miresica a fost nevoita sa cedeze rezervarea dupa ce a facut-o aici.
  Si nu e prima pe care am auzit-o ca a avut belele.
  Poate sunt io superstitioasa, da orish’cat, eu nu vreau nenoroc in casnicie.
  Mai ganditzi-va.
  Cred ca nu e ceea ce trebuie (am citit si pe miresici.ro pareri nashpa)

 7. Dodu liliana Elena on

  Eu am facut nunta la restaurantul Clubul Oamenilor de Afaceri-La Templu ,pe data de 14 Octombrie 2006.Vreau sa va spun ca a fost extraordinar.D-ul Miki Gruia este un om deosebit,s-a ocupat in detaliu de tot ce era necesar,a supravegheat toata noaptea nunta sa fie sigur ca totul va fi OK.Si asa a si fost.Noi am luat totul de la restaurant de la el,in afara de bauturile alcoolice.Decoratiunile ni le-au facut ei,balonul Jumbo a fost de la ei,aranjamentele florale tot ei s-au ocupat si tin sa va spun la modul cel mai sincer a iesit o nunta de zile mari,cu mare stil datorita servirii,miincarii,salonului cum era aranjat de ei si mai ales ,primirea care ne-au facut-o atit noua mirilor cit si invitatilor.Tin sa va spun ca am avut lume buna ,cu bani si cu destul de multe fitze,care nu au avut ce sa reproseze restaurantului.La tort ne-au facut o mare surpriza ,cind ne-au adus o sabie NINJA sa-l taiem noi impreuna cu nasii.Nu s-a asteptat nimeni la asa ceva,toti am fost foarte incintati de tot .Intr-un cuvint noi avem numai laude la adresa acestui restaurant,a chelnerilor si mai ales, a domnului Miki Gruia.

 8. Mirela Paraschiv on

  de tot rahatul. am fost nasa la nunta unei prietene si am fost foarte dezamagita de organizare: iti promit una si ti se ofera altceva. a iesit un fiasco.

 9. Am avut nunta la acest restaurant pe 4 iulie 09, totul a fost perfect. Dl. Gruia este un adevarat profesionist, a avut rabdare de fier cu noi pentru ca in final totul sa iasa asa cum ne-am dorit. Imi faceam griji in privinta spatiului, noi avand aprox. 125 de invitati dar a fost in regula, ringul a fost suficient de mare. Mult vehiculata problema cu ventilatia s-a rezolvat intre timp, aerul conditionat a facut fata. Chelnerii sunt foarte k, in special seful de sala, Alin a avut grija de toate detaliile pentru ca totul sa se desfasoare asa cum am dorit. Firma de decoratiuni si Dj-ul si-au facut treaba foarte bine 🙂

Leave A Reply