Restaurante Bucuresti

Restaurant Les Ottomans

1

Restaurant Les Ottomans este situat in centrul orasului, intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, intr-un ambien t linistit si relaxant, care imbina modernul cu mancarea traditionala turceasca.

Restaurant Les Ottomans

Meniul Les Ottomans se intinde de la mezze calde si reci, pana la mancaruri consistente de tip Kebap.  Printre specialitatile din restaurant Les Ottomans se regasesc, pe langa traditionalele Kebap-uri, si Fistikli Kebap – preparat in care se gaseste un ingredient mai putin obisnuit, fistic, oferind mancarii un aer deosebit. O alta noutate sunt tärnac pide si lavaÅŸ pide, painea traditionala turceasca, pregatita in fiecare dimineata de catre bucatari.
 

In restaurant Les Ottomans poti regasi tot ce este se cauta intr-un restaurant de prima clasa: profesionalism, amabilitate si preturi rezonabile.
O seara completa la restaurant Les Ottomans  incepe cu specialitatile de tip mezze, un fel principal – fie el Kebap sau oricare alta mancare traditionala turceasca, cum ar fi vinete umplute cu carne de vita insotite de un vin de calitate, potrivit mancarii sau o bere buna cum ar fi aclamata bere turceasca Efes urmata de un desert oriental alaturi  de o cafea aromata á la „Les Ottomans”.
 

Pentru fumatorii dornici de gustul tipic al tutunului aromat al narghilelei turcesti, restaurantul Les Ottomans are tot ce acestia si-ar putea dori.

Un comentariu

  1. Jalnic! Obositor ca interior , nimic turcesc ! Ceai amar ,vechi dat din partea casei !!! Ospatar pus pe ciupit si cam OBOSIT !!!

Leave A Reply