Restaurante Bucuresti

Restaurant Long Xuan

0

Long Xuan – restaurant cu specific chinezesc situat pe Calea Dudesti, aproape de Mall Vitan.

Restaurant chinezesc Long Xuan

Am vizitat de multe ori restaurantul chinezesc Casa Dragonului (Long Xuan) din Bucuresti. De fiecare data mancarea a fost extraordinar de gustoasa (se apropie de autenticitatea chinezeasca), iar servirea corecta si rapida. In cazurile in care era aglomerat si timpul de asteptare estimat trecea de 15-20 de minute, ospatarita anunta acest lucru de la inceput.

 

In privinta mancarurilor, gama este foarte variata, dar modul in care bucatarul chinez de la Long Xuan prepara tofu este fara cusur.

 

Recomandare: tofu de casa cu bambus, pentru cei care nu mananca picant, si tofu iute amortit pentru cei care picantul inseamna un mod de a lua masa.

Taiteii din orez cu legume sunt tot o minunatie culinara pe care o puteti comanda la Long Xuan, si nu veti regreta. Si mancarurile cu carne sunt la ele acasa, in toate sosurile si prezentarile posibile.

 

Preturile sunt medii, corecte, raportate la zona. Singurul minus consta in ambient, care nu este nici pe departe rodul unui designer de interior, dar este acceptabil. WC-ul e aproape de oroare.

 

Ca sa dam niste note, asa cum se obisnuieste:
Mancare – 10
Servire – 9
Ambient – 6

 

Daca ar face un pas rezonabil spre o redecorare a restaurantului, pastrand aceeasi calitate si aceleasi preturi, probabil ar dubla numarul de clienti.

 

Leave A Reply