Marele Zid – restaurant chinezesc cu vechime (printre primele aparute dupa ’89). Au avut o perioada de glorie dupa care au intrat intr-un con de umbra.
Marele Zid – restaurant chinezesc cu vechime (printre primele aparute dupa ’89). Au avut o perioada de glorie dupa care au intrat intr-un con de umbra.
9 comentarii
as dori sa va intreb daca va interesesza cateva accesorii traditionale chinezesti de efect pentru restaurantul dumneavoastra, ma refer la ceva sarafane scurte care pot fi purtate drept uniforma si de dama barbat, huse traditionale pentru sticle de vin si cosulete de masa si evantaie de perete, in cazul in care va intereseaza aceasta oferta va astept cu un raspuns si pot sa va trimit si cateva poze intr-un viitor e mail, va multumesc si astept raspunsul d-tra.
….am mincat la marele zid si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult de obicei mincam la templul soarelui dar in ultimul timp a inceput sa lase de dorit…nu vorbesc acum de cel din toamnei care e vrza demult atiti la servire cit si lla mincare…dar si cel din vasile lascar nu mai e ce era odata….cred ca de 5 ori la rind am comandat coltunasi fierti si a fost imposibil sa gasim….pacat de oosaptarii de acolo care sint super tari…asa ca am ajuns la marele zid…care e foarte tare:))
TAREEEEEE DE TOT MAI ALES OSPATARI DAN SI MARIAN STIU SA IA O COMANDA SI SA O DUCA PANA LA SFARSIT ,ATI FACUT O ACHIZITIE FOARTE BUNA.
servirea e ireprosabila, mancarea este buna, e un loc placut si merita sa revi:)
Restaurantul este unul de clasa cu personal foarte atent si sociabil,prietenos.
Mancarea este extraordinara.Am mancat in mai toate restaurantele care servesc mancare chinezeasca din tara si pot spune ca este cea mai buna mancare.
Aspectul restaurantului este foarte frumos si chiar iti place sa iei masa zilnic acolo.
Eu lucrez la o firma de pe Vasile Lascar si merg zilnic la pranz si seara uneori.Dar comand acasa mai mereu seara.
Pestele in sos ducle acru s-a dovedit a fi peste in ketchup, nu mi-a venit sa cred. Am comandat doua feluri de orez diferite, ambele aveau incorporata sunca de Praga (de unde pina unde?). Diferenta intre orezul cantonez si cel cu curry era pur si simplu ca cel cu curry avea adaudat acest ingredient. In conditiile astea, oefrta lor mi se pare mult prea scumpa.
NOTA 10 atat la capitolul mancare cat si la servicre si curatenie! azi am fost acolo. chelnerul ne-a recomandat ce era mai bun, curatenie si o atmosfera f placuta. restaurantul nu e incarcat cu tot felul de chinezarii. Chiar daca e in zona opusa a Bucurestiului fata de unde stau eu, cu siguranta imi voi face un obicei de a merge acolo! IL RECOMND CU CALDURA!
Merg frecvent la acest restaurant si totul a fost in regula. Am fost si la alte restaurante si am avut experiente neplacute.
Il recomand cu caldura.
Ospatarii sunt amabili, insa Flori-cred ca este mai veche la restaurant, stie foarte bine sa recomande si sa descrie felurile de mancare.
Pofta buna!!!
Salutare…va trimit cateva informatii pretioase:
am facut Revelionul 2014 acolo, pret 3 mil de fam plus 10% spaga ospatarilor
-mancarea ff multa, buna si diversa
-bautura f buna si multa
-desertul naspa si putin
-muzica pe laptop insa o mare problema, fiecare isi baga mana si punea ce vroia, era o babilonie……
-servirea super iar ospatarii f atenti si amabili