Restaurante Bucuresti

Restaurant Noblesse

5

Cu un aer aristocratic la exterior, amplasat pe Paris, adica intr-o zona de lux si mare fitza, Nobless a fost, intr-un fel, o dezamagire. Interiorul e interesant, o vila frumoasa, bine restaurata si intretinuta.
Parterul nu prea are un aer intim. Iti da senzatia ca stai in hol si astepti musafiri.

Restaurant Noblesse

Ce-i drept musafirii au sosit, nu ai mei, ci ai unor domni mai in varsta si destul de galagiosi, care aveau de sarbatorit un eveniment, probabil ultimul din viata lor. N-au deranjat groaznic de mult dar nici n-as putea spune ca n-am auzit tot ce vorbeau, plini de verva specifica varstei a treia cand o ia pe spritz.
Servirea a fost ok, chelnerul scolit, neinsistent si atent in explicarea meniului pe care-l cunostea foarte bine.
Mancarea n-a fost mare lucru: in deschidere am incercat niste cosulete de anghinare cu branza si parmezan. Interesant gustul, dar n-a rupt avioane.
Pangasius la tigaie, prajit, nu m-a impresionat deloc. A venit sec precum vestitul Murfatlar. Si cine stie ce inseamna pangasius stie ca pestele asta alb nu are o aroma anume, e un fel de salau. Si-un peste gen salau nemarinat cumva si fara un sos care sa-l potentzeze? e ca nuca-n perete. Broccoli la gratar a fost bun. Muschiul de vita n-a fost rau, garnitura de spanac a fost chiar ok.
Fresh-ul de portocale a fost cam acrisor, evident din cauza portocalelor. Asta e scuza tuturor. Intotdeauna m-am intrebat de ce o fi atat de greu sa aleaga oamenii astia din horeca si portocalele. Carnea, pestele si legumele sunt convins ca le iau pe alese, de ce n-or incerca sa faca acelasi lucru si cu portocalele, sa mor daca-nteleg.
Preturile sunt betonate. Nu as categorisi ca o mare deceptie vizita la Nobless, dar nici nu mi-a impresionat cu absolut nimic.
 

5 comentarii

  1. restaurantul arata extraordinar, mancarea este foarte buna, pacat insa ca servirea lasa de dorit: chelnerii plictisiti si aroganti strica toata atmosfera.
    Anca

  2. grajdan _vasile on

    sot si sotie muzicanti profesionisti cu repertoriu divers in special muzica frantuzeasca a anilor 60 dorim angajare serioasa in rest franuzesti din bucuresti

  3. MMMM..am fost de curand in acest restaurant si am ramas placut surprinsa de mancarea chiar delicioasa si accesibila ca pret. Stiu ca sunt alte restaurante care au meniuri mai slabe ca si fel de mancare si cu un pret fff mare.

  4. buna ziua, am fost si eu acolo, mancare de nota 7-8 – nu exceleaza, se putea muuuult mai bine- NU IMI VINE SA CRED ca sunt oameni care apreciaza mancarea de aici ca fiind foarte buna – nu acuz pe nimeni de parti-pris uri

Leave A Reply