Restaurante Bucuresti

Restaurant romanesc Centrul Vechi

1

Tot turistul strain ar fi interesat de un restaurant romanesc in centrul vechi, cel putin asa afirma statisticile, care ii dau mari doritori de mici, mamaliga si sarmale, pe englezi si pe italieni.

Restaurant romanesc centrul vechi

Tot turistul strain ar fi interesat de un restaurant romanesc in centrul vechi, cel putin asa afirma statisticile, care ii dau mari doritori de mici, mamaliga si sarmale, pe englezi si pe italieni. De cand Crama Domneasca – restaurant haiducesc, spuneau ei – si-a dat obstescul sfarsit, singura optiune, aproape matusalemica, ramane restaurant Caru’ cu Bere. Deloc de recomandat daca va e foame, excelent pentru vizitat ca o casa-muzeu superba prin arhitectura.
Cu toate astea, mancare cu specific romanesc buna, gaseste turistul, dar mai ales corporatistul, in restaurant La Mama, deschis recent la capat de Lipscani. Asteptam ziua in care ghizii turistici il vor recomanda drept restaurant romanesc in centrul vechi.

La mama s-a nascut pe 27 februarie 1999, dintr-o idee simpla, aceea de a transforma mancatul in oras dintr-un lux intr-o normalitate

Un comentariu

Leave A Reply