Restaurante Bucuresti

Restaurant Taj

5

Restaurant Taj – mancare indiana usor inconstanta in calitate: uneori foarte buna, alteori cu mici probleme. Servirea buna, preturile ceva mai mari decat la celelalte restaurante indiene din Bucuresti.

Restaurant Taj

Mancare indiana usor inconstanta in calitate: uneori foarte buna, alteori cu probleme. Servirea buna, preturile ceva mai mari decat la celelalte restaurante indiene din Bucuresti.

5 comentarii

  1. Mancarea este buna si acopera o gama larga a bucatariei Indiene. Singurul repros care il am e ca preparatele sunt mai dulci decat ar trebui, dar per total – BUN.
    Altfel, este frumos decorat si atmosfera e placuta (linistit). Este bine aerisit (ceea ce e rar intalnit in Bucuressti) si serviciul e bun. Preturile sunt decente. Merita incercat!

  2. Am fost acu vreun an, au fost foarte draguti, am primit un cadou fiindca sarbatoream o zi de nastere, mancarea insa, mediocra, nu m-a facut sa-mi doresc sa revin. Karishma e mult mai bun.

  3. Mancare buna, dragut amenajat, dar ca peste tot in Romania, serviciile te scot din sarite. Le ceri ceva, iti aduc dupa 15 minute, bauturile erau calde, fara sa te intrebe daca te doare in gat, in tot restaurantul erau doar2 ospatari care alergau la toti clientii, dar nu multumeau pe nimeni. Era mai bine insa daca vorbeai in alta limba, te tratau ceva mai prompt. Te umplii de nervi, iti trece foamea, iar la sfarsit, desi nota nu e chiar mica, vezi cu stupoare ca iti impun majorare 10% care sunt serviciile lor de 2 lei! MERGETI LA ALTE RESTAURANTE INDIENE CARE SUNT MULT MAI BUNE SI LIPSITE DE FITE!

  4. mancarea este foarte gustoasa…..aseara am fost pentru prima data. probabil n-o sa mai merg prea curand, dar n-a fost nici rau. Servirea destul de prompta, mancare gustoasa, putin scumpicel, dar acceptabil

Leave A Reply