Restaurante Bucuresti

Restaurant The Original Jadoo Gardin

4

Restaurant The Original Jadoo Gardin – restaurant cu specific mediteranean in zona bd. 1 Mai.

Restaurant The Original Jadoo Gardin

Pretabil meselor de afaceri si receptiilor.

4 comentarii

  1. Personal obraznic. Nu au fost in stare sa rezolve o rezervare, intr-un restaurant gol. De necrezut. Nu mai merg niciodata acolo. Rusine pentru o asemenea locatie si pentru banii investiti. Nu e de mirare ca era gol duminica la pranz

  2. Jadoo isi da afara clientii cand angajatii nu mai au chef sa ia comenzi.
    Am avut parte de o surpriza tare neplacuta din partea angajatilor restaurantului. La ora 22.45 eu si grupul meu de prieteni suntem anuntati ca se ia ultima comanda. Dar pe usa localului scrie ca programul de functionare este 12.00-24.00. Cand intreb “De ce nu se mai poate comanda dupa ora 23.00 daca inchideti la ora 24.00? raspunsul pe care il primesc este unul cat se poate de impertinent: “Asa facem noi. Cautand lamuriri din partea angajatilor, nu reusesc sa inteleg decat ca pe usa scrie 24.00, dar regula nescrisa a localului este de a inchide casa de marcat mai devreme.
    Deci dragi prieteni, tineti cont ca atunci cand veti hotari sa vizitati acest local exista riscul sa nu vi se ia comanda deoarece angajatii inchid casa de marcat atunci cand au ei chef. Le doresc mult success in afaceri, dar in aceasta seara au pierdut un client.

Leave A Reply