Restaurant Tortuga – Restaurant cu bucatarie inspirata din Estul Mediteranei avand ca specific gusturi si arome in combinatii culinare traditionale si moderne. Preparate gatite la cuptor sau pe plita precum si la gratar dupa caz, in conformitate cu retete si moduri de preparare si servire specifice zonei.
Restaurant Tortuga
De-a lungul secolelor, viata sociala meseriile si obiceiurile zonei precum si clima au condus la un mod de alimentatie aparte combinind si consumand produse proaspete pe tot parcursul anului.
Toate acestea sunt definite acum la restaurant Tortuga ca dieta mediteraneana, luand forma salatelor crude sau preparate la temperaturi scazute, continand peste si fructe de mare, carne si preparate din miel, vitel, pui, curcan, rata, vanat si nu mai putin porc. Diverse combinatii cu legume si ierburi aromatice proaspete sau in combinatii savuroase cu condimente si mirodenii.
Salatele crude (pe tot parcursul anului) sau usor procesate pot fi meniuri complete de sine statatoare sau salate de acompaniere, in combinatii cu branzeturi neprocesate in forme crude, sau ca umplutura de placinte sunt un alt tip de aliment caracteristic bucatariei mediteraneene.
Un comentariu
Barman cu peste 5 ani experienta in tara si in strainatate , caut loc de munca
Tel 0735330432