Restaurante Bucuresti

Restaurant Trocadero

2

INCHIS!
Restaurant intim, foarte placut, as spune ca e doar pentru cunoscatori. O roshcata te intampina la intrare si te conduce cu o eleganta si senzualitate care te face sa comanzi orice fara sa te gandesti prea mult. Asa am facut si eu si am cerut neinspirat friptura de urs cu sos de fructe de padure cred.

Si cred ca am nimerit un biet urs campion la bodybuilding dupa consistenta de fier a carnii. Atmosfera e superba pentru o seara romantica, cu piano live inretinut de un batranel haios si vorbaretz.
Per total raport calitate pret ok, avand in vedera ca ursul e oricum tare (ce-i drept nu de fier), iar roshcata de la intrare face toti banii!

2 comentarii

  1. L’atmosphère est discrète, les plats sont très fins et le pianiste est un pro, il peut vous jouer n’importe quel morceau, il suffit de lui fredonner quelques notes! Moi, j’ai adorré!

  2. grajdan _vasile on

    sintem un cuplu de muzicanti sot si sotie cu repertoriu variat in special muzica frantuzeasca a anilor 60 si vrem sa cintam in rest frantuzesti din buc sau din franta sotia vorbeste bine limba daca sinteti interesati va rugam contactati-ne

Leave A Reply