Restaurante Bucuresti

Restaurant Vecchio 1812

1

Cam sperie Restaurant Vecchio 1812, arata destul de Sicilian, cu rachita si plante colorate, dar ingrijit in cel mai mic detaliu, si cu un chelner old school care te intalpina in dreptul usii si te masoara ca pe o prada in savana.

Restaurant Vecchio 1812

Locatia este cunoscuta drept Cafeneaua Veche, in vecinatatea Hanului lui Manuc.Reorientarea aceasta nu pare sa fi fost cea mai buna idee, intrucat restaurantul este gol.

Restaurant Vecchio 1812 se doreste a fi o celebrare a trecutului prin rafinament si eleganta. Construit in fosta locatie a Cafenelei Vechi din Bucuresti, complet restaurata la frumusetea sa de odinioara.
O locatie istorica pentru societatea bucuresteana a secolului trecut si una din cladirile de referinta pentru a realiza ceea ce inseamna frumusetea vechiului Bucuresti.
Un loc in care istoria si savoarea bucatariei italiene mediteranene se intrepatrund subtil transformand fiecare masa intr-o experienta de neuitat cu ajutorul unuia dintre cei mai buni bucatari ai noii generatii de cunoscatori ai gastronomiei italiene.

Un comentariu

Leave A Reply