Restaurante Bucuresti

Restaurant Villa Rodizio

2

Restaurant VILLA RODIZIO – restaurant cu specific mexican ce ofera spectacol de dans latino-american in fiecare vineri.

Restaurant VILLA RODIZIO

 

INCHIS

Restaurant cu specific mediteranean ce ofera spectacol de dans latino-american in fiecare vineri.

 

2 comentarii

 1. Ceea ce scrie in meniu nu coincide cu ceea ce iti este adus la masa . Carnea chiar daca scrie ca trebuie sa fie , probabil nu va veni , portiile sunt reduse la extrem si la nota de plata vor apare produse pe care nu le-ati comandat , chelneritele sunt impertinente .

 2. ASTIA NU SUNT SANATOSI LA CAP on

  un prieten ne-a invitat de ziua lui la o seara de tango. muzica f frumoasa, oamenii civilizati(clientii).
  1. cere o tipa un ceai – i-a adus o cutiutza mucegaita de-ti muta nasul din loc.
  2. cere o tipa un buritto sau ceva de genul asta. ii aduce. da cu degetul pe farfurie – se ia ceva. da si ospatatarul se ia si la el. ia farfuria inapoi, ii aduce alta (sper)
  3. cere o tipa nu stiu ce. ii aduce. intreaba si ea ce e asta verde?. chelnerul nu stie. poate sa vina cineva care stie?. vine o doamna care ii explica ca stiti cum e la bucatarie, se mai intampla, daca vreti ceva de baut din partea casei. ii schimba farfuria (sper)
  4. tipa cu ceaiul mucegait cere o salta. nimereste o frunza foarte amara. i se ofera si ei bautura gratis.
  5. beau eu doua beri silva. mai cer una. NU MAI AVEM. asa e s-a terminat. dupa doua minute cere altcineva doua beri silva. chelnerul aduce imediat. asta e. eroare de calcul. nu e nimic
  6. cer pui cu usturoi. foarte bun la gust, mi-a placut. portie nu de copii, de bebelusi nici o bucata nu a fost mai mare de doua cutii de chibrit – una peste alta!!!. chifele cat piersica, n-are nevoie, painea ingrasa, era si seara.
  la fundul cosului cu painici ce sa vezi… O CHFLA USCATA MANCATA JUMATATE(MIE MI-AU DAT JUMATATEA NEMANCATA)
  NESIMTITI! NESIMTITI!NESIMTITI!
  CUM AU DREPTUL ASTFEL DE PENALI SA VANDA MANCARE OAMENILOR?
  AVEAU DOUA PRODUSE SUB 30 RON!!!
  CEL MAI SCUM PRODUS 300 SAU 350 RON!!!
  DACA AS AVEA O PUTERE, INCEPAND DE MAINE, DIN RESPECT PENTRU PRIETENUL MEU SI PENTRU MUZICA TANGO NU I-AS INCHIDE, I-AS DA PE TOTI AFARA SI NU I-AS LASA SA MAI VAND NIMIC ALIMENTAR TOATA VIATA LOR. IAR IN LOCAL NUMAI BERE LA STICLA.

  tot din respect pt prientenul meu nu am facut reclamatie la OPC si la sanepid, pt ca el se mai duce pe acolo, saracul. nici macar nu i-am spus, ca sa nu-i stricam ziua, dar asa ceva nu imi inchipuiam ca se poate intampla la o singura masa. DACA NU MA CREDETI MERGETI SI INCERCATI, DADR LUTI-VA BANI SERIOSI!!!

Leave A Reply