Restaurante Bucuresti

Browsing: Restaurante Vegane – Vegetariene

Gasim un restaurant vegan sau vegetarian in Bucuresti?
Alimentatia vegana castiga, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi adepti, segmentul celor ce incearca sa duca un stil de viata sanatos si moral fiind in crestere. In urma cererii, este normal sa vina si oferta, dar in Bucuresti nu e usor sa gasesti un restaurant vegetarian, nemaivorbind de unul vegan.
Printre putinele restaurante vegane existente in Capitala, recomandam restaurantul vegan Level Up, care merge mai departe cu indrazneala culinara si propune chiar o bucatarie vegana bazata pe veganizarea tuturor produselor cunoscute. Restaurantul are o abordare mai nonconformista, cu o oferta a saptamanii si o multitudine de produse cu specific raw vegan, precum si un meniu de bauturi bazat pe sucuri din fructe si legume proaspete.
Pentru amatorii de mancare vegana, care nu pot vizita restaurantele de mai sus, recomandam un website cu restaurante dar si retete vegane.

Restaurante vegane – vegetariene in Bucuresti – localuri cu specific raw, vegan si vegetarian. Restaurante cu meniu vegan, vegetarian friendly sau ayurvedic.