Restaurante Bucuresti

Restaurante Vegetariene

Gasim un restaurant vegetarian in Bucuresti?
Alimentatia vegetariana castiga, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi adepti, segmentul celor ce incearca sa duca un stil de viata sanatos si moral fiind in crestere. In urma cererii, este normal sa vina si oferta, dar in Bucuresti nu e usor sa gasesti un restaurant vegetarian, nemaivorbind de unul vegan.
Printre putinele restaurante vegetariene existente in Capitala, recomandam restaurantul vegetarian Satya, care merge mai departe cu indrazneala culinara si propune chiar o bucatarie vegetariana bazata pe ayurveda, cu meniu integral vegetarian. Restaurantul are o abordare mai nonconformista, cu o oferta a saptamanii si o multitudine de produse cu specific raw vegan, precum si un meniu de bauturi bazat pe sucuri din fructe si legume proaspete.
Pentru amatorii de mancare vegetariana, care nu pot vizita restaurantele de mai sus, recomandam un website cu retete vegetariene.

Restaurante vegetariene in Bucuresti – localuri cu specific raw, vegan si ovo lacto vegetarian. Restaurante cu meniu vegetarian friendly sau ayurvedica.