Restaurante Bucuresti

Browsing: Cofetarii

Indiferent ce varsta avem, ca suntem copii sau adulti, o adevarata oaza de placere gustativa va fi intotdeauna momentul in care intri intr-una dintre numeroasele Cofetarii Bucuresti.
Intri, dar, intr-un asemenea loc, unde vitrinele sunt pline de bunataturi, care mai de care mai ornate si mai dichisite, de la simplele bombonele pana la cele mai complicate torturi, te postezi in fata vitrinei si incepi sa salivezi cu ochii plini de bucuria dulcelui.
Am manca de toate, cate putin macar, le-am aduna pe toate pe o masa si am savura fiecare gust si dulceata. Masute elegante si scaunele ne invita sa ne asezam confortabil pentru adevaratul festin al dulcelui ce va urma. Cofetariile sunt locurile unde ne amintim de anii tineretii si gustul dulce al cremelor ne fac sa ne simtim voiosi si energici. Mirosul imbietor si dulceag ce il simti cand intri intr-o coferarie nu se compara cu nimic altceva. Multitudinea felurilor de prajituri, insotite de aroma si racoarea inghetatei, ne transpun in paradisul povestilor roz. Cofetarii Bucuresti sunt locul potrivit de a petrece timlul liber cu copiii, oferidu-le satisfactia unor dulciuri de multe ori interzise acasa, insa, macar o data pe saptamana, nimic nu se poate refuza intr-un asemenea loc al placerilor fara varsta.

Cofetarii in Bucuresti

Cofetarii
1

Cofetaria Lica

Cofetaria Casa Lica – cea mai buna prajitura excelent din toate timpurile!Cofetaria Lica Si cel…

Cofetarii
0

Cofetaria Sophie

Cofetaria Sophie Cofetaria Sophie Cu ocazia inaugararii noului sediu din Bdul Ghe. Magheru nr. 8-10, Cofetaria…

Cofetarii
0

Cofetaria ALICE

Cofetaria ALICECofetaria ALICE Produse de patiserie si cofetarie din laboratorul propriu, comenzi pentru torturi.

Cofetarii
1

Cofetaria Cade

Cofetaria Cade Cade a adus in Romania un concept unic, imbinand rafinamentul ciocolatei belgiene cu deliciul…

Cofetarii
11

PITICOT

Toate sortimentele de dulciuri si patiserie; cofetarie specializata in tortulete pentru copii, cu figurine din…