Preparatele ce definesc restaurante braziliene sunt renumite pentru multitudinea sortimentelor din carne (vita, peste, pui) si garnituri in care orezul si fasolea sunt pe prim plan. Carnea prajita pe gratar si jar este prezenta in tot felul de meniuri din aceste restaurante fiind o traditie in Brazilia. Alaturi de carne, crevetii si fructele de mare sunt nelipsite din mancarurile traditionale braziliene. Combinatiile dintre legume cu lapte de cocos si condimente obisnuite( ceapa,piper rosu si verde) fac din mancarurle braziliene o adevarata aventura culinara.
Fasolea se serveste separat de carne, alaturi de varza calita si felii de portocale proaspete. In restaurante braziliene Bucuresti vom gasi preparate pe baza de raci si amestec de legume. Nucile si laptele de cocos sunt foarte folosite in bucataria braziliana iar portocaliul inconfundabil ce coloreaza preparatele este dat de uleiul de palmier. Vom putea gusta sucurile naturale din fructe proaspete, sucul verde din nuca de cocos este una dintre cele mai populare bauturi in Brazilia. Ca si bauturi alcoolice, in aceste restarante vom putea consuma vin, bere si traditionalul brandy din lamaie si zahar.
Restaurante Braziliene in Bucuresti