Restaurante Bucuresti

Browsing: Restaurante Libaneze

Mancare gustoasa in restaurante libaneze din Bucuresti
Mancarea libaneza este una dintre cele mai indragite in Romania, specificul libanez fiind prezent in multe restaurante mediteraneene. Hummus-ul, fie el Beiruti (usor picant) sau cu snubar (seminte de cedru), face parte din antreurile binecunoscute, alaturi de fateh, mouhamara, moutabal sau foul moudamas. Despre salatele racoritoare si hranitoare, nu putem spune mai mult decat fatoush si taboule, iar falafelul este frate cu romanul inca din anii ’90, ce sa nu mai vorbim de shaorma si kebap.
Restaurante libaneze sunt multe, in Bucuresti, dar doua se detaseaza net prin calitatea mancarurilor si frumusetea ambientului, si acelea sunt:
Restaurantul libanez Four Seasons, situat in zona Piata Gemeni, si restaurantul libanez El Bacha, cu locatia in Piata Alba Iulia. Ambele sunt recomandate prin prisma mancarurilor incredibil de gustoase.
Cele doua restaurante domina piata bucuresteana de peste cinci ani, dar de aproximativ un an de zile, a intrat un nou concurent in scena, cu un concept modern. Ambientul este incredibil de luxos, iar localizarea, in zona ultracentrala, langa Piata Dorobanti, il face demn de o recomandare pentru weekend.
In concluzie, putem afirma ca, daca ati cautat restaurante libaneze in Bucuresti, le-ati gasit. De fapt ati gasit trei variante recomandate, si este imposibil sa nu va indragostiti de cel putin doua dintre ele.

Restaurante cu specific libanez in Bucuresti, restaurante libaneze. Kebab, shaorma, humus, falafel

Restaurante Libaneze
0

Chez Toni

Restaurant libanez Chez ToniRestaurant Chez Toni – restaurant libanez situat in incinta Pescariu Spa. Calitate…