Restaurante Bucuresti

Browsing: Restaurante Japoneze

Daca vrei sa traiesti o experienta inedita, simturile tale sa fie trezite la viata, trebuie neaparat sa incerci mancarurile si atmosfera intr-un restaurant japonez. Mancarea sanatoasa si atmosfera rafinata te va face sa simti ca poti uita de problemele cotidiene. Orezul, pestele, carnea de pui si de vita, legumele si fructele de mare se vor infatisa pe masa intr-un mod specific bucatariei japoneze. Sushi este unul dintre felurile de mancaruri cunoscute in restaurantele japoneze. Supa servita intr-un bol te va invalui cu aroma ei si te va imbia la urmatorul fel de mancare. Orezul, servit cu diferite arome, se serveste separat la fiecare fel de mancare, avand autonomie proprie. Asta nu impiedica bucatarul sa gateasca amestecuri de orez cu fasole, ciuperci, mazare, bambus si castane. Mancarurile sunt pregatite atat fripte, prajite, fierte si in abur, fiecare din aceste minunatii pastrand savoarea specifica si ne va purta pe culmile placerii gustative. Sa nu uitam pastele si legumele, gastronomia japoneza nu uita de vegetarieni si le pregateste meniuri delicioase si sanatoase pentru cele mai exigente gusturi. Odata ce incerci savoarea mancarurilor japoneze, cu siguranta ai sa o mai faci de multe ori.
Restaurante japoneze in Bucuresti, mancare japoneza: sushi, supa udong, maki, supa miso, tempura.
Oricare restaurant japonez din Bucuresti are in meniu o larga variatate de sushi. Recomandarea noastra este sa incercati restaurantul Zen Sushi, care a deschis de curand o a doua locatie in apropiere de Piata Victoriei.

Restaurante cu specific japonez in Bucuresti cu descriere si date de contact. Mancarea japoneza este destul de bine reprezentata in Bucuresti, in special prin Sushi.