Restaurante cu specific austriac si mancare austriaca in Bucuresti.
Bucataria austriaca este una dintre cea mai diversificata bucatarie sin lume. In Austria, fiecare regiune are felul si specificul sau de mancare, de aceea, bucataria austriaca este atat de diversificata si originala. Ca piesa de rezistenta a restaurantelor cu specific austriac amintim Tafelspitz, care este un preparat din carne de vita, fiarta cu legume si mirodenii, servita cu garnitura de hrean, sos de hrean cu mere sau sos de smantana si arpagic. Apfelstrudel sau strudelul cu mere reprezinta un alt fel de mancare specific bucatariei austriace, pe care il veti gasi in oricare dintre cele cateva restaurante austriece in Bucuresti. Kaiserschmarrn, sau in traducere ” amestecul imparatului” este un alt desert delicios, alcatuit dintr-un aluat de clatite cu multe oua, cu zahar caramelizat, stafide, migdale si bucatele de fructe, iar apoi prajit in ou. Aceasta reteta este una traditionala iar in multe restaurante, austriecii obisnuiesc s-o serveasca la micul dejun. Galustele (Knodel), care pot fi dulci sau sarate, umplute cu branza sau fructe, sunt faimoase in gastronomia austriaca. In orice restaurant cu specific austriac, puteti incerca celebrele cafele, o cina traditional austriaca trebuie neaparat finalizata cu cafeaua atat de apreciata de austrieci.
Restaurante cu specific austriac in Bucuresti