Restaurante Bucuresti

Browsing: Restaurante Centrul Vechi

Lista cu restaurante in Centrul Istoric al Bucurestiului variaza de la un an la altul, dat fiind ca multi incearca, putini reusesc intr-un business horeca. E un pom laudat samburele acesta al capitalei, mai ales daca vremea nu tine cu bunul mers al afacerii, si ploua. Ei, dar daca nu ploua si mai e si o vreme racoroasa, numai buna de admirat gagici de pe terase, atunci sa tot mergi in centrul vechi, mai ales ca locatiile de-aici se intrec sa cuprinda arte culinare cat mai variate.
Daca in urma cu 2-3 ani te declarai fericit cu o portie de paste, astazi restaurantele din centrul vechi se pot ordona dupa specific, iar unele, cu bucatarii de nisa, au devenit chiar renumite: restaurant Divan – specific turcesc, restaurant St. George – specific unguresc, si nu mai putin faimosul restaurant Caru’ cu Bere, pentru specific romanesc.
Toate locatiile din centrul vechi isi intampina clientii cu o terasa incapatoare, majoritatea dispunand si de instalatie de racire, cu apa, pentru zilele fierbinti de vara cand nimic nu este mai potrivit decat un frappe si un colt de umbra.
Optiunile pentru cafenele si cluburi nu sunt mai putin numeroase, iar zona a devenit una dintre cele mai frecventate in timpul noptii, atat de catre turisti cat si de concitadini.

Lista Restaurantelor din Centrul Vechi al Bucurestiului, cu localizare pe harta si descriere specific culinar