Restaurante Bucuresti

Azzuro

4

Intr-una dintre duminicile „caneculare” marca „Vindeanu” a trebuit sa ajung neaparat in Drumul Taberei, unde soarta si foamea a facut ca rabdarea umana sa nu poata fi intinsa pana intr-unul din localurile din centru.

Si-a fost terasa Azzuro!

Cu o terasa impresionanta ca marime, facuta din lemn de jur imprejur, cu ghivece de flori agatzate prin colturi si cu ceva copaci care mai fereau privirii bila de foc tinand-o pe umerii lor de plop, Azzuro mi-a dat o impresie asezata.

Meniul e chiar larg reprezentat, ai de unde alege, si pentru bugetari, dar si cate ceva mai de fitza, cu rafinamente.
Am ales un orez cu legume excelent, cu legumele foarte bine pregatite (sparanghel, nu va ganditi la cine stie ce alte nebunii, si foarte gustos), ceva ardei gras, o pizza imensa si la fel de buna, cu blatul crocant exact atat cat trebuie, mergand chiar si cu o lada de bere rece, la o adica.

Servirea n-a dat pe dinafara ca rapiditate, dar macar a fost amabila. S-ar simti nevoia unui supervisor care sa coordoneze ospatarii.

4 comentarii

  1. Ambientul dumneavoastra lasa de dorit,nu mai vorbim de serviicile ospatarilor,o sa va spun anumite lucruri pt binele risorantului,am facut meseria asta 12 ani si raman stupita cand merg in anumite ristoranti si vad cea ce vad……sa incepem cu ospatarii:pt o comanda astepti chiar si 30 min,sunt prost crescuti si au foarte mari pretentii la spaga,am venit de cateva ori la voi,mai putin vara si nu am observat nici o schimbare,din contra din ce in ce mai prost…..iar un lucru foarte oribil ospataritele incaltate cu papuci in sala, si am mai observat ultima oara cand am fost la voi cativa ospatari care fumeaza in sala si noi ca clienti asteptam o sticla de suc de ne plictisim,tot timpul i-ti raspund IMEDIAT si astepti de t-i se lungesc urechile……….eu am renuntat sa va mai vizitez ca pizzerie, prefer sa merg in oras si sa mananc o pizza buna si intr-un ambient curat……..va urez bafta!!!!!!!!

  2. azzuro din dr taberei a fost odata un RESTAURAT BUN..acum nu mai este..mancare este proasta, scumpa iar durerea mare sunt ospatari…totalmente lipsiti de amabilitate..fratilor mergeti la restaurantul lui calinescu sa vedeti acolo servire…parerea mea este ca patronul ar trebui sa-i monitorizeze putin altfel isi pierd toti clintii.

  3. azzuro incearca sa imite tratoria.mancarea a devenit extrem de slaba,gatita in bataie de joc.iar cel mai bun exemlu il am eu,cand am comandat ceva din piept de pui,acoperit in cascaval.cand am dat cascavalul la o parte,am descoperit peste pui, cimbru.asta nu ar fi fost o probleme,daca nu ar fi fost turnat in nestire.era clar ca bucatarii si-au batut joc de noi.acolo nu mai calcam niciodata.

  4. Buna Ziua ! … as dori sa stiu si eu daca se fac angajari cu distribuit pliante ? o zi buna si scuze de deranj

Leave A Reply