Bistro Boulevard Cafe a aparut din dorinta de a crea un concept inedit pentru piata horeca din Romania,
o imbinare intre restaurant-bistro, cafenea si lounge-bar, toate intr-o locatie cu pozitionare favorabila,
pe bulevardul Gh. Sincai, unde gasesti o atmosfera relaxanta, iar stilul abordat este Art-Deco,
minimalist.
Bistro Boulevard Cafe
Bistro Boulevard Cafe a aparut din dorinta de a crea un concept inedit pentru piata horeca din Romania,
o imbinare intre restaurant-bistro, cafenea si lounge-bar, toate intr-o locatie cu pozitionare favorabila,
pe bulevardul Gh. Sincai, unde gasesti o atmosfera relaxanta, iar stilul abordat este Art-Deco,
minimalist.
"The flavour of Brands" este motto-ul locatiei, iar daca il intrebi pe administratorul acestui loc inedit iti
va prezenta localul din perspectiva unui client exigent.
Spre deosebire de multe alte restaurante de pe piata bucuresteana, meniul ales de echipa Boulevard este unul extins, locatia ofera preparatele de tip "fine dining". Astfel, din categoria aperitive se pot comanda printre altele bruschette, vinete millefoglie sau un platou cu branzeturi, iar ca fel principal se pot alege dintre preparatele din carne de vita, porc, pui, curcan, rata, peste si fructe de mare. O gama foarte variata de paste in diverse combinatii, printre care si paste negre (cu negru de sepie), mai rar gasite in locatiile bucurestene. La categoria "salate" bucatarii folosesc un mix frantuzesc completat cu diverse ingrediente inedite: fistic, migdale, prosciutto, somon, si vita grill.
Deserturile la Bistro Boulevard Cafe sunt si ele adaptate sezonului cald unde gasiti o crema fina de branza mascarpone cu menta si migdale, un duet de bezea cu crema de ciocolata cu migdale,
parfait-ul si platouri de pepene sau fructe de sezon fructe de sezon.