Restaurante Bucuresti

Cafeneaua Actorilor -Pizza Forno d’ oro

3

Desi multi cand aud de Cafeneaua Actorilor se gandesc la una dintre cele mai bune pizza din Bucuresti , sau la proasta servire; putini stiu de Clubul Cafeneaua Actorilor. Daca nu ai ce face sambata seara si ai chef de un party poti alege fara regrete sa-ti petreci noaptea in club …
Desi multi cand aud de Cafeneaua Actorilor se gandesc la una dintre cele mai bune pizza din Bucuresti , sau la proasta servire; putini stiu de Clubul Cafeneaua Actorilor. Daca nu ai ce face sambata seara si ai chef de un party poti alege fara regrete sa-ti petreci noaptea in club … Iti va ramane in minte imaginea barului inflacarat si vei resimti si a doua zi mirosul de scortisoara… In ceea ce priveste animatoarele, imaginea lasa un pik de dorit, probabil lipsa de profesionalism isi spune cuvantul, insa maestrul de la butoane Dj Zet are grija ca  muzica din difuzoare sa te faca sa te desprinzi de realitate. Daca esti un impatimit al muzicii clubbin’ cu sigurantza vei simti decibelii care te inconjoara si te vei alatura multimii care danseaza pana inspre dimineatza … Daca ai norocul sa fii impreuna cu un grup de prieteni cu chef de party cu sigurantza vei fi rasplatit cu bautura moka… ENJOY!!!

3 comentarii

  1. Bucatar cu excelenta experienta,doresc sa ma repatriez si caut de lucru in meserie.Pe langa toate cunostintele de bucatarie, sunt complect in arta pizzei la foc cu lemne.
    Pot fi contactat prin e.mail-ul:

    stoianaldea@yahoo.com

Leave A Reply