Restaurante Bucuresti

Hard Rock Cafe & Pizza

7

Hard Rock Cafe & Pizza

7 comentarii

 1. Pizza foarte buna (respecta reteta italiana) si vind si pentru acasa (cam 10-15min dureaza). Este cam inghesuit in schimb iar seara parcarea e cam incomoda.

 2. Pastele sunt extraordinare la Restaurantul Hard Rock, servirea este ireprosabila si cu bun simt, locatia intima si placuta.

 3. Pastele si pizza sunt ok (nu mai sunt cum erau acum ceva vreme). In schimb, oamenii s-au gandit sa umble putin la preturi.

  Sa luam cazul unei simple ciorbe; pret 6-7 lei – foarte ok la prima vedere. Daca mai doriti o smantana va costa in plus 3,5 lei, pentru un ardei 2,5 lei i pentru o focaccia 4 lei.
  La un calcul foarte simplu ciorbitza dvs costa NUMAI 16-17 RON, cam nesimtite preturi as spune eu, iar calitatea nu este tocmai grozava.

  Am sa dau un contraexemplu celor de la Hard Rock Cafe: La Gigi (ilanga parcul tineretului) au ciorbitza la 10-11 RON in care sunt INCLUSE smantana, ardeiul si painea prajita, iar portia este dubla si cantitativ si calitativ.

 4. P A C A T…acum ceva timp era unul din cele mai bune restaurante italienesti din bucuresti dar cum se intampla mai peste tot ospatarii si picolitele strica bunul mers al restaurantului…am asteptat 45min o pizza iar cand a ajuns am observat cu stupoare ca nu era ce am comandat binenteles ca ospatarul a dat vina pe picol iar picolul pe bucatarii si toate astea in fata noastra… P A C A T…

 5. Am gasit o OMIDA in penne siciliene al forno in luna septembrie. Explicatia pe care a primit-o: poate este de la ciuperci….. nu n-i s-a mai intamplat….ne cerem scuze. am vorbit cu sefa si n-o sa v-o trecem pe nota. De parca asta putea sa alunge greata si scarba pe care am simtit-o cand am vazut ditamai OMIDA in farfurie… dupa ce mancasem mai mult de jumatate. Ma intrebam numai daca mai avuse surori in farfuria mea…si totusi omizi in septembrie?! de unde cumpara ciuperci?!
  Oricum scuzele au venit numai de la chelnerita, probabil pt o secunda s-a pus in pielea mea. sefa nici nu s-a obosit sa se prezinte la masa noastra sa se scuze pt incident! Si asta ma duce cu gandul la protectia consumatorului sau controalele sanitare! In tara asta chiar totul se poate rezolva cu bani incat patronii de restaurant isi permit sa ignore astfel de incidente?!
  Dupa acest incident nu cred ca am sa mai mananc la restaurant, orice restaurant o vreme.

Leave A Reply