Restaurante Bucuresti

Restaurant Libanez 1001 Nopti

8

INCHIS – In fiecare noapte, Seherezada deapana o poveste. In punctual culminant se opreste. Pentru a afla deznodamantul , sultanul e obligat sa-I crute viata inca o noapte. Apoi, povestioara incepe o noua poveste. Asa este si 1001 Nopti. O sursa infinita de povesti delicoase.

Restaurant 1001 Nopti

Dar sultanii de azi nu au timp de povesti. Sunt sclavii vitezei. Traiesc pe repede inainte. Si totusi, se mai gasesc oameni care stiu sa isi ia un ragaz. Care isi acorda timp. Si apreciaza clipele de tihna si taifas. Astfel  redevin stapanii lor. Pentru ei  a fost inaugurat in peisajul bucurestean acest concept modern de leisure, de petrecere a timpului liber. Coplesitor de elegant, incredibil de accesibil
Rafinamentul  bucatariei  libaneze este pus in scena de un decor magnific. Asa si merita. Este cea mai spectaculoasa  si  sanatoasa  bucatarie cu iesire la Mediterana. Bogata in texturi, savori, arome si culori.
Decorul  restaurantului  creeaza o atmosfera relaxanta, somptuasa si intima. Poate reprezenta mediul perfect  pentru mesele in familie, intalnirile de afaceri sau pranzul de zi cu zi.

 

Capacitatea 1001 Nopti  Restaurant este de 100 locuri, spatial fiind unul generous, aerisit, astfel incat lumea sa se simta in largul ei in orice situatie.
Bucataria libaneza este sinonimul bucatariei sanatoase din zona Mediteranei deoarece se bazeaza din abundenta pe fructe, legume, peste proaspat si fructe de mare in general, evitandu-se grasimile animale, puiul fiind preferat altor tipuri de carne. Pe langa prospetime si diversitate, popularitatea mancarii libaneze se datoreaza simplitatii si aromelor exotice.
1001 Nopti Restaurant ofera posibilitatea ca structura sa sa fie modificata si organizata in asa fel  incat sa corespunda necesitatilor clientilor, putand reprezenta cadrul ideal indifferent de evenimentul pentru care va fi folosit.
Parcarea este asigurata prin serviciul de Valet Parkingoferit de 1001 Nopti Restaurant.

8 comentarii

  1. Stiu despre ce vorbesti. Am dat si eu o fuga, dar a meritat. O sa il trec pe lista mea de localuri unde pot avea si business meetinguri

  2. Ceva nou si altfel fata de ce am mai vazut…e un concept intre restaurant si lounge acolo foarte frumos,recomand cu placere!!!

  3. Mancarea e varza varza. Mai prost de atat nu exista in bucuresti..
    Degeaba e locul frumos daca n ai ce manca si ospatarii sunt varza si ei..

Leave A Reply